Tidig Premier League match idag med start 13:30 där Chelsea tar emot Brentford hemma på Stamford Bridge. Detta är inte ett av de större londonderbyna men det finns en rivalitet då lagens arenor endast ligger 7 km ifrån varandra. Ett annat londonlag, Tottenham rykte igår i tabellen efter att ha besegrat Crystal Palace borta. Vet inte när Tottenham hade den positionen senast och detta måste vara deras bästa start i Premier League på decennier.

Chelsea får tipset

Chelsea känns lite på gång efter 3 segrar och 1 oavgjord på de 4 senaste. Dessutom ser skadeläget allt bättre ut då spelare börjar komma tillbaka efter skador. Senast gjorde man en stark insats mot Arsenal hemma där man hade 2-0 fram till den 77:e minuten. En tavla av Sanchez i målet bjöd in gästerna i matchen och strax därpå kom 2-2 målet av Trossard. Ett snöpligt poängtapp för Chelsea i en match som man kontrollerade.

Brentford känns inte rikitgt lika heta som i inledningen på säsongen. Än dock är de ett bra lag och kan slå vilket lag som helst i ligan. Magkänlsan säger ändå att man kommer få det tufft här. Vi tror Chelsea vinner matchen och att man gör det med minst 2 mål. Speltipset lämnas in hos Unibet till oddset 2.50 (Oddset är löpande och kan komma att ändras).

Chelsea – Brentford visas av tv kanalen Viasat Ultra HD och Viaplay.

Övriga matcher som spelas idag

Förutom Chelsea – Brentford med start 13:30 så spelas följande matcher i Premier League idag:
Arsenal – Sheff.Utd 16:00
Bournemouth – Burnley 16:00
Wolverhampton – Newcastle 18:30
Missa in heller vårt stryktipsförslag inför dagen stryktips hos Svenska Spel. 14 miljoner i jackpot väntar på Stryktipset idag. Lycka till där ute med era spel!

Speltips Premier League 2023-2024