Nu kan du spela odds gratis ända tills du vinner. Få gratis spel på odds värt 200 kr varje vecka hos Betsafe i en kampanj som pågår hela månaden!

Det här erbjudandet från Betsafe är faktiskt lika bra som det låter. Betsafe kör en galen kampanjperiod just nu som de döpt till ”March Mayhem” där det ingår massor av riktigt fina erbjudanden till både oss sport/odds spelare och casino/spel njutare. Men jag väljer här att lyfta fram detta gratisspel erbjudande då vi alla under en period inte behöver risker en krona fram tills att man till slut står där som en vinnare. För det är först vid ett spel på odds som genererar en vinst som gör att mitt eget deltagande i kampanjen den här gången är över. Och det är ju inte så tråkigt precis att behöva avsluta en kampanj när man garanterat går plus pengamässigt!

Spela Odds Gratis Tills Du Vinner

Gör så här för att spela odds gratis

Så här fungerar det:

  1. Öppna ett Betsafe-konto här (vilket är gratis att göra). Hoppa därefter på Betsafe’s sanslösa kampanj March Mayhem.
  2. Gör en insättning på 200 kr för att få ditt första gratisspel värt 200 kr (Du har då 200 kr på spelkontot och 200 kr i ett gratis spel på odds, sammanlagt alltså 400 kr att spela för totalt
  3. Lägg ditt gratisspel med minimum 1.5 och maximalt 6.0 i odds på valfritt spel på pre-match eller på en livemarknad. Klicka i rutan för gratisspel (Om du inte gör det, så kommer inte kupongen att läggas som ett gratisspel) Om du inte vinner får du ett nytt spel nästa torsdag senast kl. 12.00 CET (gratisspelet måste rättas senast onsdag kl. 23.59 CET).

Se här exempel på hur det ska se ut när du lägger ditt spel på odds gratis:

gratis spel på odds

Andra erbjudanden i March Mayhem

Några exempel på andra trevliga erbjudanden som finns att få för tillfället i Betsafe’s övergripande kampanj March Mayhem är bland annat att du kan få 10 gratis spinn på nya skrämmande videoslotten Blood Suckers II. Du kan också vinna biljetter och prylar till det stora MMA-eventet i Stockholm. Plus mycket mer!!! Glid in på hemsidan för att se alla Betsafe’s erbjudanden.