Oj vilken smäll Linköping åkte på i första slutspelsmatchen mot Brynäs. Det blev rena tennissiffrorna när Gävlelaget vann mot LHC med 0-6. Kan Linköping HC ta revansch ikväll?

Frågan är om det var slutspels nerverna som spelade Linköping ett spratt i förra mötet eller vad det var. Men man spelade inte alls som man gjort tidigare mot Brynäs under säsongen, eller så var det så att Brynäs var betydligt mer fokuserade och taggade samt att man hittat den perfekta formen lagom till att slutspelet börjar? Brynäs förstakedja visade vägen i matchen genom framförallt Jesper Jensen som gjorde två snabba mål i inledningen av matchen.

Liknande eller annorlunda scenario idag?

Frågan är om vi kan förvänta oss ett liknande scenario i kvällens match Brynäs – Linköping eller om det var en tillfällig blackout från Linköpings sida som gjorde att man tappade puck så enkelt i egen zon gång på gång i föregående match? Jag tror att Linköping repar sig från premiärmatchen i årets slutspelshockey och gör betydligt bättre ifrån sig på bortaisen i Gavlerinken Arena. Men att de slår Brynäs är jag mer tveksam till. Nej jag tror att Brynäs, med hemmafansen i ryggen, även vinner dagens hockeymatch i SHL-slutspelet. Oddset för Brynässeger ligger på 1.94 hos NordicBet som har högst odds på det spelet av alla spelbolagen. Matchen sänds på CMore Live med matchstart klockan 19:00 måndag 20/3.

Missa inte NordicBets fina välkomstbonus för nya spelare med 1000 kronor + 250 kronor riskfritt spel!

Höjda välkomstbonusar

Dagens matcher i SHL-slutspelet

19:00 Brynäs – Linköping
19:00 Färjestad – HV 71