Se och spela på Kina – Sydkorea live stream i direktsändning hos Unibet, matchstart klockan 12:35 idag! Matchen spela på Helong Stadium i Changsha, Kina.

Kina – Sydkorea Live Stream

Se direktsänd sport inklusive Kina – Sydkorea live stream utan att betala någon avgift hos Unibet. Du behöver bara registrera konto hos Unibet, vilket är gratis, och sedan ta del av den välkomstbonus som Unibet erbjuder alla nya kunder. En av välkomsbonusarna som erbjuds är mycket förmånlig då du får 500% bonus på din första insättning vilket innebar att om du sätter in 100 kronor så får du ytterligare 500 kronor insatt på ditt spelkonto och alltså totalt 600 kronor att spela på odds eller casinospel för!

[table id=unibet500 /]

Kina – Sydkorea Speltips

Kina ligger sist i gruppen och har bara skrapat ihop 2 poäng under de fem första VM-kval matcherna som spelats. Sydkorea däremot har spelat bra och tagit 10 poäng så här långt. Förra gången lagen möttes slutade det med knapp vinst för Sydkorea 3-2. Nu är det match i Kina som gäller och de har revansch att utfordra. Jag har lagt mitt spel på en så kallad ”Dubbelchans” att det blir antingen Kina som vinner eller oavgjort i matchen mot Sydkorea.

Speltips: Kina eller Oavgjort, odds 1.77 hos Unibet.

Asien Fotboll VM-kval Grupp A

Fem matchomgångar har hittills spelats i Asiens VM-kval grupp A och det ska spelas fem omgångar till. I dagens sjätte omgång får vi se om de tre topplagen kammar hem alla poängen eller om något, eller några, av de tre nedre lagen i tabellen kan ställa till det för dem. Ettan och tvåan direktkvalificerar sig för fotbolls-VM i Ryssland 2018 medan trean får kvala vidare en runda till.

  1. Iran 11 p
  2. Sydkorea 10 p
  3. Uzbekistan 9 p
  4. Syrien 5 p
  5. Qatar 4 p
  6. Kina 2 p

VM-kval fotbollsmatcherna idag

Du kan se och spela på alla dessa VM-kval matcher i direktsändning hos Unibet idag torsdag 23 mars 2017:

12:35 Kina – Sydkorea
13:00 Syrien – Uzbekistan
13:00 Thailand – Saudi Arabia
14:00 Irak – Australien
16:30 Förenade Arabemiraten – Japan
17:00 Qatar – Iran