Titta och spela på Asiens VM-kval fotboll mellan Qatar – Iran live stream hos Unibet kl. 17:00 på Hazza bin Zayed Stadium i Al Ain.

Qatar – Iran Live Stream

Nästjumbon Qatar kan få det riktigt tufft när de ikväll tar emot gruppledaren Iran i VM-kval grupp A. Iran leder som sagt gruppen på 11 poäng före tvåan Sydkorea och trean Uzbekistan. Qatar måste avancera från sin femte plats till tredje om man ska ha chansen att ta sig vidare till fotbolls-VM i Ryssland 2018. När det gäller fotbolls-VM 2022 behöver inte Qatar förta sig eftersom det mästerskapet går i just Qatar. Det bästa för alla er att som vill se Qatar och Iran göra upp om de tre poängen som står på spel idag är att du kan se och spela på matchen hos Unibet med Qatar – Iran Live Stream.

[table id=unibet500 /]

Asien VM-kval Grupp A

VM-kvalgrupp A har nu kommit halvvägs i matchandet och det återstår tillsammans med dagens matcher 5 omgångar innan gruppspelet är avgjort. De två första länderna i gruppen går vidare till fotbolls-VM i Ryssland nästa år. Trean får kvala i ytterligare en runda.

  1. Iran 11 poäng
  2. Sydkorea 10 poäng
  3. Uzbekistan 9 poäng
  4. Syrien 5 poäng
  5. Qatar 4 poäng
  6. Kina 2 poäng

Speltips Qatar – Iran

Iran vann senaste mötet med Qatar med 2-0 men segern hängde på gärdsgården om man får säga så. För först i den fjärde övertidsminuten lyckades Iran göra mål som betydde 1-0. Och i den elfte övertidsminuten gjorde Iran 2-0 på Qatar. De senaste fyra matcherna som Iran spelat har slutat; Syrien – Iran 0-0, Iran – Sydkorea 1-0, Uzbekistan – Iran 0-1 och Kina – Iran 0-0. Till synes så är Irans matcher väldigt målsnåla och jag tror en jämn kamp väntas i afton trots avståndet i Grupp A tabellen.

Mitt speltips: Under 2,5 mål i matchen Qatar – Iran. Odds 1.44 @unibet.

VM-kval matcherna i Asien idag

Alla matcher som idag direktsänds på Unibet:

12:35 Kina – Sydkorea live stream
13:00 Syrien – Uzbekistan live stream
13:00 Thailand – Saudi Arabia live stream
14:00 Irak – Australien live stream
16:30 Förenade Arabemiraten – Japan live stream
17:00 Qatar – Iran live stream