Kolla in nattens spännande sydamerikanska VM-kval match mellan Uruguay – Brasilien på Live Stream hos Unibet. Matchen börjar vid midnatt kl. 00:00! Du kan se och spela på matchen på mobilen, surfplattan och datorn!

Uruguay – Brasilien live stream

Brasilien leder Sydamerikas VM-kval grupp med fyra poäng före just nattens motståndare Uruguay på andra plats. I den 10 landslag stora gruppen går de fyra första direkt vidare till fotbolls-VM i Ryssland 2018. Femman får spela playoff mot ett lag från Asiens VM-kvallag. Oj vad kul det ska bli att få se alla storstjärnor spela.

Argentina – Chile live stream

En annan match som också spelas inatt är det kanske ännu viktigare mötet mellan Argentina och Chile som startar 30 minuter senare än Uruguay – Brasilien klockan 00:30 inatt. Chile håller just nu den sista direktplatsen till VM men Argentina skuggar precis bakom en poäng efter. Även den här matchen kan ses och spelas på Unibet via live streaming.

[table id=unibet500 /]

Tabellställning Sydamerika VM-kval

  1. Brasilien 27 p
  2. Uruguay 23 p
  3. Ecuador 20 p
  4. Chile 20 p
  5. Argentina 19 p
  6. Colombia 18 p
  7. Paraguay 15 p
  8. Peru 14 p
  9. Bolivia 7 p
  10. Venezuela 5 p

Odds Uruguay – Brasilien

Se här de mest populära oddsen som folk spelar på hos Unibet på matchen Uruguay – Brasilien. Bortalaget är favorit att vinna matchen.

Uruguay - Brasilien Live Stream