Du som gillar att titta på spännande fotbollsmatcher i VM-kvalet har en intressant dag framför dig då du kan streama många av matcherna live i mobilen, surfplattan och datorn. Allt är dessutom gratis!

Jag har spanat in vad som erbjuds i live streaming väg på VM-kval fotboll från Asien, Sydamerika respektive Nord- och Centralamerika. Och för dig som hellre ser på träningslandskamper från närmare håll har jag vaskat fram tre intressanta matcher som dels innehåller lag från två av våra grannländer, Finland och Island. Och sedan har vi Holland mot Italien också!

TITTA PÅ FOTBOLL STREAM VM-KVALET LIVE PÅ BET365 HÄR >>>

ASIEN: VM – Kval fotboll

11:00 Australien – Förenade Arabemiraten
12:35 Japan – Thailand
13:00 Sydkorea – Syrien
14:00 Iran – Kina
15:00 Uzbekistan – Qatar
19:30 Saudi Arabia – Irak

SYDAMERIKA: VM-kval fotboll

22:00 Bolivia – Argentina

NORD- OCH CENTRALAMERIKA: VM-kval fotboll

23:00 Honduras – Costa Rica

Internationella vänskapsmatcher

20:30 Österrike – Finland
20:45 Irland – Island
20:45 Nederländerna – Italien