Tisdagen den 28 mars är en het VM-kval dag i fotboll runt om i världen men störst svenskt intresse har vi i landskampen Portugal – Sverige kl. 20:45. Matchen sänds på TV4!

Det är visserligen bara en träningslandskamp som ska spelas mellan Portugal och Sverige men det är ändå inte så bara när man synar ingredienser och omständigheter kring varför och vart lagen möts. Landskampen spelas på Atlantens  pärla, den spanska ön Madeira med sin befolkning på drygt 250 000 invånare. Och på den ön är 32-årige Cristiano Ronaldo född och uppvuxen. Hemmasonen kommer mötas av en fullsatt matcharena eftersom biljetterna snabbt tog slut när det blev klart att Portugals landslag och framförallt Ronaldo skulle spela på Madeira inför öborna som dyrkar sin gunstling till fotbollsikon.

Portugal är regerande Europamästare i fotboll och Cristiano Ronaldo spelar i Europas/Världens bästa fotbollsklubb Real Madrid som är regerande Champions League mästare. För att hedra världens bäste fotbollsspelare Cristiano Ronaldo som vunnit titeln Ballon d’Or fyra gånger: 2008, 2013, 2014, 2016, förlade man matchen Portugal – Sverige på Cristianos födelseort Madeira. Detta ska också Sverige känna sig oerhört hedrade av. Tänk att Sverige är utsett av Portugal som en ärofull motståndare till en sådan här match!

500% Bonus Unibet

Portugal – Sverige Speltips

Nästan hela Sveriges startelva byts ut i träningslandskampen mot Portugal jämfört med segermatchen mot Vitryssland i VM-kvalet i lördags. Endast Andreas Granqvist behåller sin mittbacksplats från start i matchen Portugal – Sverige. Jag har ännu inte sett några uppgifter på hur Portugal ställer upp sin startformation men jag skulle bli överraskad om inte Cristiano Ronaldo startar då matchen känns mer eller mindre tillägnad honom idag.

Med tanke på att dagens fotbollslandskamp är en träningsmatch och att i alla fall Sverige ställer ett B-lag på benen till att börja med innan bytena kommer under matchens gång så gör det betydligt svårare för mig att reka matchen. Men jag tänker som så att om Portugal i form av värdnation ändå vill visa upp sig från sin allra bästa sida inför hemmapubliken på den vackra ön Madeira så borde Cristiano Ronaldo och flera andra stjärnor var med från start. Och i så fall tänker jag direkt på tre spel som bör ha en högst trolig möjlighet att gå in.

Först av allt vill jag säga att jag troligen kommer lira dessa spel innan match lite beroende på hur Portugals startelva ser ut. Men det jag vet med säkerhet är att jag definitivt kommer spela på live odds under matchens gång, den här matchen är perfekt för live betting enligt mig!

Speltips 1 Portugal – Sverige: Portugal vinner matchen, odds 1.55.

Speltips 2 Portugal – Sverige: Totalt över 2.5 mål, odds 2.16.

Speltips 3 Portugal – Sverige: Cristiano Ronaldo gör mål, odds 6.00.

Oddsen finns att spela på hos Unibet!

Unibet erbjudande500 % BonusFå 500 kr!Hämta Bonus

Sveriges startelva:

Målvakt:
Karl-Johan Johnsson

Försvarare:
Emil Krafth
Andreas Granqivst
Filip Helander
Niklas Hult

Mittfältare:
Viktor Claesson
Jakob Johansson
Sebastian Larsson
Sam Larsson

Anfallare:
Christoffer Nyman
Isaac Kiese Thelin

Portugals startelva:

Målvakt:
Marafona

Försvarare:
Cancelo
Alves
Neto
Eliseu

Mittfältare:
Moutinho
Pereira
Sanches

Anfallare:
Martins
Ronaldo
Silva

Cristiano Ronaldo

Låt dig här imponeras över Ronaldos fotbollskunskaper i ett klipp där han inte gör ett enda mål!

 

Här ett annat klipp med betydligt fler mål att avnjuta: