Se och spela på mötet mellan Derby och Queens Park Rangers hos Unibet via live streaming.

Ikväll spelas en ganska betydelselös match i The Championship mellan två gamla fornstora lag i Derby och Queens Park Rangers. Båda lagen har varit i högsta divisionen under ett antal år. Derby vann ”First Division” som det hette då 1971/1972 och 1974/1975. QPR:s främsta merit är en andra plats i First Division 1975/76.

Fotboll Stream

Se Derby – QPR

Se och spela på matchen via live stream

70 och 80 talet gjorde att många svenskar började följa lagen. Tipsextra blev en nyckelfaktor för intresset i de svenska hushållen. Det här har suttit i och har man väl en gång fastnat för ett lag så byter man inte gärna. Alla svenska fans har chans att se och spela på Derby mot QPR via live stream hos spelbolaget Unibet. Även om lagen inte har så mycket att spela för så kan det vara intressant med lite gammal hederlig brittisk fotboll. Tänker främst på hårda tacklingar och långa bollar. Sedermera så även Championship lagen influerats av utländska tekniska spelare och proffs vilket har lett till att spelet blivit bättre.

Derby – QPR  har matchstart 20.45

Derby – QPR möttes i Play-Off

Kommer ni ihåg det viktiga kvalmötet på Wembley 2014 och vem som gick segrande ur den striden? En viss Bobby Zamora blev stor matchhjälte.

Tyvärr får både Derby och Queens Park Rangers svårt att nå kval den här säsongen då båda hamnat i ingen mans land i tabellen. Man får istället rikta in sig på att försöka avsluta säsongen snyggt. Derby känns starkare hemma än vad QPR är borta och borde vinna ikväll. Vem håller ni på i kvällens möte?