Fjärde SHL-semifinalmötet i matchserien IF Malmö Redhawks – HV71 ska spelas ikväll med nedsläpp kl. 19:15. HV71 leder med 2-1 i matcher men möter ikväll ett hemmastarkt Malmö.

Speltips Malmö Redhawks – HV71

I kvarts- och semifinalmatcherna har Malmö Redhawks hittills spelat sammanlagt fyra matcher i Malmö Arena. Tre av dem har gått till övertidsspel och tre matcher har slutat med uddamålsvinst för Malmö. Den fjärde matchen slutade med uddamålsförlust (se nedan). Med andra ord är det särskilt tuffa och jämna fighter så fort matcherna spelas i Malmö. Kan vi vänta oss samma matchbild som tidigare matcher även idag?

3/4 MALMÖ – HV71 3:2 (Övertid)
27/3 MALMÖ – VÄXJÖ 2:1
23/3 MALMÖ – VÄXJÖ 4:3 (Övertid)
19/3 MALMÖ – VÄXJÖ 2:3 (Övertid)

HV71 ser riktigt starka ut, ungefär som de varit hela säsongen faktiskt. På hemmais har de fullkomligt ”spolat isen” med motståndarna vilket 5-1 och 5-2 är resultat som mer eller mindre bekräftar det. Malmö lyckade vinna över Växjö i kvartsfinalserien med 4-2 i matcher efter fyra stycken uddamålsvinster. Nu har HV71 fått smaka på en uddamålsförlust mot Malmö också. Detta skulle ge en fingervisning om att något liknande är att vänta ikväll? Men jag tror faktiskt att den trenden vänds ikväll. Med tanke på hur starka HV71 sett ut och att de också nu är varnade ordentligt för vad Malmö kan åstadkomma i Malmö Arena så är jag övertygad om att HV idag kommer vinna ikväll. Dessutom tror jag att de vinner även nästa match i övermorgon på söndag vilket innebär att HV71 är i final.

Speltips Malmö Redhawks – HV 71: Matchserien slutar 1-4 i matcher till HV71. Odds 2.05 @NordicBet!

Hos NordicBet kan du spela ett riskfritt spel i mobilen värt 250 kr varje vecka under hela SM-slutspelet!

[table id=16 /]

Få 25% Cashback på SHL-Slutspelet – Pengar tillbaka hos LeoVegas!