I helgen är det verkligen läge för att spela live på någon av alla fotbollsmatcher som spelas runt om i världen. Du får nämligen ett 50 kr freebet av Unibet på måndag om du spelar live betting någon gång under helgen, lördag eller söndag 8-9 april.

Freebet värt 50 kronor är ditt vid livespel 8-9 april

Livespel är spännande!

Vi blir en allt större skara spelare som gillar att spela live odds (livespel) under pågående fotbollsmatcher. Är du en av oss som redan sett nöjet och möjligheterna i detta spelalternativ på odds eller är du lite nyfiken på hur det fungerar så finns inget bättre tillfälle än nu i helgen att spela live när du får ett freebet på 50 kr! Du behöver först bara lägga ett liveodds för 250 kronor under någon av matcherna i helgen som spelas i de europeiska fotbollsligorna Allsvenskan, Premier League, Serie A, LaLiga, Bundesliga, Ligue 1, Eredivisie, Jupiler Pro League, SuperLigaen, Eliteserien.

Så får du ditt Freebet!

  1. Registrera dig först för ett gratis konto hos Unibet här! (Det är smart att utnyttja Unibets Välkomsterbjudande där du får mer för pengarna)!
  2. Lägg ett live odds för minst 250 kr på de giltiga ligorna som anges ovan till ett odds på minst 1,40 på lördag (8 april) eller söndag (9 april).
  3. Oavsett om du vinner eller förlorar ditt livespel under helgen så får du ett gratis Freebet på 50 kronor måndagen den 10 april.

Visste du att Unibet även erbjuder gratis live streaming av de stora nationella fotbollsligorna, som La Liga, Serie A, Bundesliga och Ligue 1? Men även mängder av mindre nationers högstaligor i fotboll som exempelvis matcher från den danska, finska, isländska, ryska, portugisiska, holländska, Championship och massor av annan sport kan ses i direktsändning hos Unibet. Du kan spela och samtidigt titta på Unibet TV! Du behöver bara ha några kronor på spelkontot för att live streaming tjänsten ska vara öppen för tittande.

Lycka till!