Se Kiss Stockholm, Tele2 Arena lördag 6 maj 2017. Vilka Kiss låtar gillar du mest? Tävla om exklusiva VIP-paket fram till söndag 9 april! I Love It Loud!

KISS Stockholm 6 maj 2017

Kiss låtar

You’re in the Psycho Circus, welcome to the show! Kiss är ett av hårdrockens allra största band och har med sitt smink, sina scenshower och odödliga hits lyckats skapa sig en oerhört stor fanskara, gammal som ung, världen över. Att se Kiss Stockholm Live är ett oförglömligt minne som ger avtryck resten av ens liv. Hitsen radar upp sig med Kiss låtar som: I Was Made For Loving You, Heaven’s On Fire, Lick It Up, Crazy Crazy Nights, Rock And Roll All Nite, Detroit Rock City, I Love It Loud, Shout It Out Loud, Beth, Tears Are Falling, Love Gun och Strutter.

Tävla om VIP Kiss Stockholm

Unibet anordnar i dagarna en tävling som kan ta dig ända till Tele2 arena i Stockholm den 6 maj för att se Kiss live på unika VIP platser! Vinner du ett av VIP-paketen till Kiss Stockholm som ska delas ut efter att tävlingen är avgjord nu på söndag så är det inte bara du som får åka, utan VIP-paketet innehåller 2 stycken biljetter till konserten. Men det är inte det enda. Vi snackar ju om VIP-paket. You wanted the best, and you got the best! Är du en av de fyra vinnarna så vinner du:

  • 2 VIP-biljetter (för dig och en vän) i Unibet’s egenpreparerade loge för att titta och lyssna på KISS live den 6 maj i Stockholm.
  • 5000 kr i fickpengar för att täcka boende och resa
  • Lättare mat och dryck under konserten

Tävlingsregler

Reglerna för denna Kiss Stockholm tävling är enkla och man kommer igång på ett litet kick. Gå igenom de fyra första stegen enligt nedan så är du med och tävlar om de åtråvärda och exklusiva Kiss VIP-paketen!

  1. Registrera dig först för ett gratis konto snabbt och enkelt hos Unibet här! (Det är smart att utnyttja Unibets Välkomsterbjudande där du får mer för pengarna)!
  2. Anmäl dig därefter till turneringen på Unibets kampanjsida för Kiss VIP-tävlingen.
  3. Skaffa dig poäng i tävlingen. För varje 10 kronor du omsätter i turneringen under kampanjperioden 6-9 april 2017 ger Unibet dig 1 poäng till topplistan.
  4. De spel du ska spela och omsätta pengar på för att tjäna poäng är de supercoola casinospelen: KISS, Guns N Roses, Motorhead, Jimi Hendrix, Michael Jackson King of Pop.
  5. De fyra spelare med högst poäng vid turneringens slut vinner ett exklusivt VIP paket till KISS-konserten i Stockholm.
  6. Platserna 5 – 25 vinner Free spins i form av Mega Spins & Big Spins, se nedan…
Unibet erbjudande500 % BonusFå 500 kr!Hämta Bonus

Vinn Mega Spins & Big Spins

Nu har vi bara berättat om de första fyra vinsterna i denna Kiss tävling men det är faktiskt ännu bättre än så. Skulle det visa sig att du hamnar precis utanför Topp 4 pallen så kan du trösta dig med att du istället har chansen att vinna pengar helt gratis. Hamnar du på någon av platserna mellan 5 – 25 kan du se fram emot att få spela vidare på det coola Guns N Roses spelet med antingen Mega Spins eller Big Spins. Femte till tionde plats ger dig nämligen 20 stycken Mega Spins att spela för vilka är värda 100 kr stycket. Elfte till tjugofemte plats ger dig istället 20 Big spins värda 20 kr styck.

Då återstår bara att rocka loss utav h—–e! Good luck alla hårdrocksfantaster!

Visste du det här om Unibet?