Lördagen den 8 april får vi bevittna ett underbart Madrid-derby i La Liga när Real Madrid – Atletico Madrid sparkar igång kl. 16:15 på eftermiddagen.

Matchen spelar du på hos Unibet och som visar den via live stream bara du har några kronor insatta på spelkontot. Registrera gratis konto hos unibet här!

Speltips Real Madrid – Atletico Madrid

Det har alltid varit härliga duster mellan de här två lagen genom åren och extra intressant är det förstås nu när det börjar närma sig sluttampen på La Liga säsongen och det gäller som mest. Dagens hemmalag Real Madrid med den alltid heltaggade Cristiano Ronaldo i spetsen leder La Liga tabellen med bara 2 poäng före FC Barcelona.

På tredje plats hittar vi lokalkonkurrenten Atletico Madrid som gärna vill behålla sin tredje plats som ger en direktplats till nästa års Champions League. För bakom jagar Sevilla 3 poäng efter. Åt Real och Barca är det nog inte så mycket att gör åt. De 8 respektive 10 poäng som fattas till framförvarande Barcelona och Real Madrid är med största säkerhet för många poäng att hämta in.Men matchen kan vara avgörande för var Mästartiteln hamnar 2017.

Fantastisk form hos båda lagen

Både Real Madrid och Atletico Madrid är i fantastisk form. Båda lagen har vunnit sina fem senaste ligamatcher inför mötet idag. När dessa lag möter varandra brukar det vara oerhört jämnt. Den närmaste historien visar upp matchresultat som oftast slutat med uddamålsvinst för något av lagen eller oavgjort. Men vi har ett undantag. Och det är den allra senaste matchen i höstas.

Då i november 2016 blev det Real vinst med 0-3 vilket var i det närmaste förnedrande stora förlustsiffror för Atletico som så ofta tidigare visat hemmafansen att man kan slå dem. De tre målen gjordes av en och samma person. Vem? Cristiano Ronaldo förstås! Men som sagt, nu är båda lagen i strålande form och närapå alltid brukar båda lagen sätta en strut i de här matcherna. Vi hoppas på att lördagsmatchen är en sådan normalmatch dem emellan som det så ofta brukar vara med åtminstone ett mål åt varsitt håll.

Speltips: Båda lagen gör mål, odds 1.72 @Unibet! Är du ny spelare hos Unibet kan du se fram emot mer än att ”bara” se matchen live på Unibet TV. Du får också en av marknadens absolut bästa välkomstbonusar. Unibet erbjuder 500% bonussätt in 100 kr och få 500 kr av unibet, spela för sammanlagt 600 kr!!!

Höjda välkomstbonusar