Everton – Leicester avslutar helgens Premier League omgång med matchstart klockan 17.00 på Goodison Park. Det är två målglada lag som möts med bra form. Det leder oss till helgens sista speltips.

BLGM Everton – Leicester

everton leicester

Odds everton leicester

Leicester har verkligen hittat formen sedan tränarbytet. Olyckligt att man tvingas göra en förändring i ledarstaben då Raineri tog laget till titeln förra året. Förmodligen har det inget med italienarens taktiska egenskaper att göra utan snarare att han tappat omklädningsrummet. Så fort andretränaren Craig Shakespeare tog över rodret började man hitta tillbaka till fjolårets form och spel. Helt plötsligt återfanns Leicesters kampvilja där man på nytt hittat ett vägvinnande spel med lågt försvarsspel och raka snabba omställningar. Leicester har nu bästa formen i Premier League med 6 raka segrar. Vardy har börjat hitta nätet igen och laget befinner sig nu på säker mark. Ett tag såg det ut som man skulle åka ur Premier League men nu har man klättrat till en 11:e plats i tabellen. Vi tror inte att något lag vill möta Leicester just nu och det kommer några av topplagen få känna av i slutspurten. Leicester har Tottenham, Arsenal och Manchester City kvar i spelschemat att möta. I och med att man tagit sig upp på säker mark i tabellen så kan man spela avslappnat. Dessutom är man kvar i Champions League efter att ha slagit ut Sevilla.

Everton hemma är aldrig lätta att ta sig an. Hemma på Goodison Park är man riktigt svårslagna där man endast förlorat en match den här säsongen. Laget har flera bra spelare där Lukaku tillhör en av de vassaste målskyttarna i Premier League. Om vi kikar på statistiken inbördes möten så brukar det bli målglada tillställningar när Everton och Leicester möts. Därför tycker vi att oddset på att båda lagen gör mål känns väldigt lockande och rekas hos bet365.

Vi kommer tippa att båda lagen gör mål till oddset 1.70 @bet365

Här hittar ni alla spelbonusar som spelbolagen erbjuder vid registrering.

statisik everton leicester

inbördes möten everton leicester

 

bet365

bet365 är helt klart världens bästa och största spelbolag när det gäller odds, betting, live spel och livestreaming. I helgen visas mängder med intressanta fotbollsmatcher. Höj spänningen genom att se matcher från några av de största fotbollsligorna i Europa och spela på dem samtidigt.

Helgens bästa live stream fotboll 8-9 april