bet365

Som jag har sett fram emot det här, äntligen är det dags för Champions League kvartsfinaler! Juventus – FC Barcelona blir hur spännande som helst! Matchstart klockan 20:45 11 april 2017.

Champions League Bonus 2017

Juventus – FC Barcelona BLGM

Det här blir ett gigantmöte mellan två lag som väldigt sällan har vikit ner sig den här säsongen även om Juventus gjorde det i förrförra matchen mot Napoli med 3-2. Men det var semifinal-returmötet i Coppa Italia och Juventus gick ändå vidare till final eftersom man vann första mötet med 3-1. I finalen möter man Lazio. Barca vek ner sig så sent som i lördags och gjorde det överraskande nog mot Malaga i La Liga med 2-0.

Okej, så båda lagen har fått små törnar på sistone. Men i Juventus fall hade man åtminstone koll på läget i förlustmatchen mot Napoli då det hade behövts 2 mål till av Napoli för att det skulle bli de som tog sig till final i Coppa Italia. Däremot för Barcelona blev det en tung förlust som kan ha inneburit att titelchansen försvann då man befinner sig 3 poäng bakom ledande Real Madrid som också har en match mindre spelad.

Juve

Juventus hade inga större bekymmer med att avfärda FC Porto i sin åttondelsfinal. Två raka vinster med 0-2 och 1-0 bäddade för avancemanget till semifinalen. Att lotten sedan föll på FC Barcelona var väl kanske inte vad man hoppades på men när det gått såhär långt i turneringen och det börjar närma sig final finns det inte många ”lätta” lag kvar att möta. Juve har annars varit totalt överlägsna i Serie A som vanligt vilket nästan börjar bli lite tjatigt. Men det var länge sedan Juventus vann Champions League. Säsongen 1995/1996 blev man Champions League mästare sedan man vunnit över Ajax på straffar. Därefter har man varit i final inte mindre än fyra gånger utan att lyckas ta titeln. Ska det kanske bli i år man vinner Champions League?

Barca

FC Barcelona hade det desto tuffare i sin åttondelsfinal mot PSG. Barca var väldigt illa ute efter att i första matchen på bortaplan förlorat med hela 4-0 mot fransoserna. Många trodde det läget att Champions League äventyret den här säsongen var över för katalanernas del, inklusive många av Barcaspelarna själva. Men i returen på Camp Nou lyckades man med en bragdvändning som är svårslagen i fotbollssammanhang. Underläget 0-4 från första matchen vändes till seger 6-1 i det andra mötet där 3 av målen gjordes efter 88 spelade minuter. Segermålet kom i den 95:e matchminuten vilket tog FC Barcelona vidare i turneringen istället.

Speltips båda lagen gör mål

Juventus är starka hemma och FC Barcelona har säkert lärt sig från bortamötet med PSG hur man bör spela på bortaplan. Jag tycker det är upplagt för ett BLGM spel på matchen Juventus – FC Barcelona och oddset för att båda lagen gör mål är fina 1.72 hos LeoVegas.

Matchen sänds på ViaPlay och Viasat Sport.

Vinn Resa Till Champions League Finalen 2017

Champions League kvartsfinaler

CL tisdag 11 april

20:45 Dortmund – Monaco
20:45 Juventus – FC Barcelona

CL onsdag 12 april

20:45 Atletico Madrid – Leicester
20:45 Bayern München – Real Madrid

CL tisdag 18 april

20:45 Leicester – Atlético Madrid
20:45 Real Madrid – Bayern München

CL onsdag 19 april

20:45 AS Monaco – Dortmund
20:45 FC Barcelona – Juventus