Ute efter en Champions League Bonus? Här är den största och bästa sammanställningen av bonus odds, riskfritt spel mm på Champions League 2017!

Champions League fotboll är det bästa jag vet under fotbollssäsongen. Och vad passar väl bättre än att ta del av alla de spelbonusar, gratis bet (free bets) och tävlingar med vinster i form av sportevenemang, resor, pengar och massor av annat gött som svenska spelbolag erbjuder till matcherna i Europas största fotbollsturnering Champions League. En genomsökning av spelmarknaden lät mig finna många godbitar som passar perfekt att använda på kommande CL-fotboll. Med en Champions League bonus blir matcherna ännu roligare att titta på, både spänning och puls höjs väsentligt när du får chansen att vinna något du också på matcherna än bara nöjet att se på dem.

Speltips Champions league

Innan vi börjar med att stapla upp alla pågående CL-kampanjer, för det är inte bara en Champions League bonus vi pratar om, så vill jag gärna lyfta fram våra ömt rekade speltips inför återstående kvartsfinaler, semifinaler och till sist den stora finalen som spelas på National Stadium of Wales i Cardiff, Wales lördag 3 juni 2017.

ViaPlay sänder alla Champions League matcher!

Speltips Monaco – Juventus onsdag 3 maj: Underspel @unibet

Speltips Real Madrid – Atletico Madrid tisdag 2 maj. Oavgjort men pengarna tillbaka vid hemmavinst @betsson.

Speltips Real Madrid – Bayern München tisdag 18 april: Live odds och hörnspel! @bet365 och @unibet.

Speltips Bayern München – Real Madrid onsdag 12 april: Antal mål totalt över 2,5 till oddset 1.52 @betsafe.

Speltips Atletico Madrid – Leicester onsdag 12 april: Atletico Madrid vinner matchen, odds 1.33 @betway.

Speltips Juventus – FC Barcelona tisdag 11 april: Båda lagen gör mål, odds 1.72 @LeoVegas.

Speltips Dortmund – Monaco tisdag 11 april: Dortmund vinner matchen, odds 1.55 @LeoVegas.

Bonusar Champions League 2017

Det bästa från de bästa! Här är favoriterna bland Champions League bonusar som finns tillgängligt hos våra svenska spelbolag för tillfället. Välj och vraka i rean på alla CL-erbjudanden och hoppas du får mycket nöje och kammar hem trevliga vinster!

LeoVegas CL-bonusar

  1. Spela gratis på Champions League för 200 kronor varje vecka! – Spela ett pre-match odds (före matcherna till minsta odds 1.5) via mobilen på någon av tisdagarnas CL-matcher. Få upp till 200 kr i gratisspel lagom till onsdagsmatcherna!
  2. Vinn resa till Champions League finalen i Wales 3 juni! – Det är inte vilken resa som helst. Du får ta med dig en kompis och ni åker i ett speciellt sällskap med bland annat Frank Andersson och Patrick Ekwall på en resa till Cardiff i Wales som andas lyx rakt igenom och som sedan toppas av att se Champions League finalen på plats!

Unibet CL-bonusar

  1. Tävla om €10.000 varje dag på Champions League! Spela nya BetUP mot andra spelare under Champions League matchernas gång och vinn stort!
  2. Vinn ett av två VIP-paket till Europafinalen på Friends Arena den 24 Maj. – Glenn Hysén gör dig sällskap! Lägg ett live eller pre-match spel på kvartsfinalerna i Champions League och Europa League mellan 11- 20 April och få en lott till dragningen för varje 100 kronor du spelar för. Vinnarna får besked senast kl 19.00 den 24 april.
  3. Få ett Gratis Free bet på Live odds värt 50 kr! – Börja med att anmäla dig för kampanjen hos Unibet och spela sedan för minst 250 kronor live på någon av Champions League-matcherna den 11 april. Oavsett om du vinner eller förlorar på dina spel får du ett gratis Free bet att spela live betting för värt 50 kronor.

NordicBet CL-bonusar

  1. Du kan hämta ett gratis LiveBet i mobilen hos NordicBet värt 100 kronor – plus 50 kronor i Live Casino-bonus – varje matchvecka under kvartsfinalerna.

Betsson CL-bonusar

  1. Gissa rätt på Champions League – vinn biljetter till finalen samt riskfritt spel – Svara på betsson’s Champions League-frågor och få riskfritt spel värt 100 kr på matcherna i nästa Champions League-vecka för varje rätt svar. Betsson kommer att ha två frågor varje matchvecka fram till 3 juni, så det finns många chanser att vinna riskfria spel på.

För varje korrekt svar får man dessutom en lott till en dragning. Vinnaren får ett Champions League-paket som innehåller resa, boende och biljetter till finalen. Därutöver får alla spelare som lämnat in sex eller fler svar under våren ett extra riskfritt spel värt 100 kr i slutet av kampanjen.

Betway CL-bonusar

  1. Gratis bet på Champions League & Europa League – Få pengarna tillbaka upp till 100 kronor hos betway om det visar sig att du förlorar ditt bet på live odds under någon av matcherna.

Bet365 CL-bonusar

  1. 250 kr live odds-erbjudande på Juventus – Barcelona tisdag 11 april och Bayern München – Real Madrid onsdag 12 april. Placera ett spel före matchstart så belönar bet365 dig med ett riskfritt Live odds-spel till samma värde under matchens gång.