bet365

Stormöte med stort S spelas denna onsdagsafton 12 april när Bayern München – Real Madrid tar Allianz arena i besittning med start kl. 20:45. Matchen sänds på ViaPlay.

bayern münchen - real madrid live odds

Gårdagen…

Igår fick tyvärr fotbollen känna på en skakande upplevelse i form av tre explosioner som utlöstes mot Dortmunds spelarbuss och betraktas enligt medier som mordförsök. Matchen Dortmund – Monaco sköts naturligtvis upp, men bara med en dag. Mötet blir av idag klockan 18:45, före de två andra Champions League matcherna Atletico Madrid – Leicester och Bayern München – Real Madrid som startar två timmar senare.

Barca återigen i jobbigt underläge

Gårdagens andra match Juventus – FC Barcelona blev av i alla fall men det mötet önskar nog Barca att man sluppit när kvartsfinalerna lottades såhär i efterhand. Juventus visade sig vara precis så bra som man uppvisat tidigare under säsongen och vann med 3-0. Man kan säga att de utnyttjade Barcelonas svagheter på allra bästa sätt, nästan exakt likadant som PSG gjorde i sin hemmamatch i Åttondelsfinalen. Dybala chockade gästerna i inledningen av matchen och satte 2 mål inom loppet av 22 minuter. Chiellini utökade sedan i andra halvlek med en otroligt smart nick som kom till på hörna. Nu återstår det att se om Barca återigen kan lyfta sig och göra en mirakelvändning ännu en gång nästa vecka?

Speltips Bayern München – Real Madrid

När kvartsfinalerna lottades tänkte jag direkt att det här lika gärna kunde varit en finalmatch istället för en kvartsfinal i Champions League. Bayern München – Real Madrid blir ett mäktigt möte mellan två mäktiga lag. Båda lagen leder sina respektive fotbollsligor men där Bayerns dominans i Bundesliga påminner i mångt och mycket om Juventus situation i Serie A. Real Madrid å sin sida har alltid haft täta fighter med framförallt FC Barcelona men också Atletico Madrid brukar vara med i kampen om ligatiteln.

Bayern München

Formen får anses som mycket god hos båda lagen. Om det inte för Bayerns del hade blivit förlust nyligen borta mot Hoffenheim så har man inte förlorat en enda match sedan 23 november då man fick stryk borta mot FK Rostov i Champions League gruppstadiet. Efter det har det på 25 matcher bara blivit en förlust och två oavgjorda, resten har slutat med seger. Snacka om styrka! Nu senast i helgen slog man Dortmund i ligan med 4-1. Och idag ska man försöka förlänga rekordsviten, i Champions League sammanhang, med den sjuttonde raka hemmamatchen i denna Europeiska storturnering utan förlust!

I åttondelsfinalen sopade man mattan med Arsenal och vann med 5-1 både hemma och borta. Så det gäller att man är riktigt bra om man ska rå på det tyska storlaget Bayern München.

Olägliga skador på nyckelspelare

Dock har man i värsta fall några riktigt stora avbräck inför mötet med Real Madrid då några av de bästa spelarna ådragit sig skador och möjligen missar kvällens match. Skytteligaledaren i Bundesliga Robert Lewandowski (Axelskada) som fick gå av nu senast mot Dortmund kanske kan vara med i matchen, tränaren Ancelotti tar beslut under dagen. Så gäller även anfallskollegan Thomas Müller (Vristskada). Mittfältsmotorn Mats Hummels (Vristskada) som också han fick ge sig av planen på grund av skada mot Dortmund i lördags. kommer definitivt inte spela enligt utsago. Den fjärde spelaren som nyligen blivit skadad är målvaktsjätten Manuel Neuer (Vadskada), men här har man fått positivt besked och Neuer väntas starta matchen i mål.

Frågan är om spelarna håller i matchen om de väl spelar och hur det här kan komma att påverka Bayern München ikväll när det vankas möte med självaste Real Madrid?

Real Madrid

Real har likt Bayern München en fantastisk säsong bakom sig och vinner allt som oftast. På de senaste 50 matcherna som Real Madrid spelat sedan i juli förra sommaren har man förlorat endast 3 matcher!?! Vilket är så sjukt sinneslöst bra att det knappt ska kunna vara möjligt. Under samma period har till exempel kvällens motståndare Bayern München förlorat 6 matcher vilket också är extremt bra men ändå dubbelt så många förluster i jämförelse. Så när man tittar på sådan här statistik börjar man förstå vidden av vilket stort möte det här kommer bli!

Real Madrid slog i sin åttondelsfinal ut Napoli med de två vinstresultaten 3-1, 1-3 vilket innebar sammanlagt 6-2 i målskillnad. Något som överraskade mig något i dessa vinstmatcher var att Cristiano Ronaldo som är utsedd till världens bästa spelare inte gjorde något av dessa 6 mål? Däremot kanske det kan ge en fingervisning om att man har ett oerhört starkt lag där många spelare kan agera målskyttar. Och man ska nog vara försiktig med att förminska Ronaldos skicklighet som målskytt, han är ändå lagets klart bäste målskytt totalt sett den här säsongen, som alla andra säsonger…

Bayern München – Real Madrid Överspel

Speltipset går till överspel på antal mål i matchen Bayern München – Real Madrid 12/4. Antal mål totalt över 2,5 till oddset 1.52 @betsafe!

Champions League Bonus 2017