La Liga trean Atletico Madrid tar emot Premier League elvan Leicester som överraskat många genom att ta sig ända till kvartsfinal i Champion League.

Hemmavinst odds 1.33

Förra årets och kanske hela fotbollshistoriens största skräll stod Leicester för när man blev Premier League mästare 2015/2016. Den här säsongen har det under stora delar gått betydligt sämre bortsett från nu på slutet sedan man sparkade succétränaren från i fjol Claudio Ranieri och istället lät Craig Shakespeare få rollen som tränare. Men i Champions League har man spelat överraskande bra redan från starten i höstas. Leicester tog sig vidare från gruppspelet där man vann sin grupp före FC Porto. I åttondelen besegrade man Sevilla genom att vinna returmötet med 2-0 hemma efter att det blivit en 1-2 förlust i första mötet.

Just skillnaden mellan hemma och borta är lite signifikant för Leicester den här säsongen. Ofta spelar man bra och vinner på den egna hemmaplanen men har det betydligt svårare på bortaplan där man ofta får åka hem tomhänta. En titt på de totalt senaste åtta bortamatcherna, inklusive ligaspel och cup-matcher, så ser vi att Leicester vunnit en, spelat oavgjort i en och förlorat sex matcher!

Atletico Madrid är inne i en stark period med fin form. Åtta raka matcher utan förlust och senast man förlorade var mot FC Barcelona den 28:e februari. I åttondelsfinalen slog de ut tyska Bayer Leverkusen och nu är det Leicester som står för motståndet i kvarten. Med fin form och hemmapublik i ryggen ska Atletico Madrid vinna den här matchen.

Mitt tips: Atletico Madrid vinner matchen, odds 1.33 @betway! (Läs också vårt speltips på dagens match Bayern München – Real Madrid)

Champions & Europa League: Live-special

Se till att placera ett spel på live-odds på någon av veckans Champions eller Europa League-matcher, och om ditt spel inte sitter ger betway dig pengarna tillbaka som ett gratisspel motsvarande din insats upp till 100 kr.

Champions League Bonus 2017