Real Madrid – Bayern München blir hur spännande som helst enligt oss på Svenskt Spel. Fördel Real i Champions League returen där första kvartsfinalmatchen mellan lagen slutade 1-2. Men vi tror inte att Bayern gett upp på långa vägar. Läs gärna vårt speltips för matchen i artikeln här och missa inte heller alla oddsbonusar på Champions League som erbjuds!

Speltips Real Madrid – Bayern München

När vi i första matchen skulle ge oss på ett speltips så resonerade vi som så att även om Bayern München är otroligt starka på hemmaplan och nästan aldrig förlorar på Allianz Arena så kunde det bli tufft för tyskarna i och med de olyckliga skadorna på framförallt skyttekungen Robert Lewandowski och viktiga speluppläggaren Mats Hummels. Den senare var för övrigt den spelare som Arsenal i sin åttondelsfinal mot Bayern varnade mest för men inte lyckades stoppa.

Vi höjde även ett varningens finger för Cristiano Ronaldo som i så många matcher kan tillsynes vara helt borta men som sedan blixtrar till från ingenstans och dyker upp som gubben i lådan och gör mål. Och detta gjorde han två gånger om i första mötet. Vårt speltips i den matchen på över 2,5 i antal mål infriades.

Skador

Till returmötet ikväll ser det ut som om Bayern München i alla fall får tillbaka Lewandowski i spel men tyvärr är vristskadan på Hummels inte färdig-rehabiliterad ännu. Även Jerome Boateng kommer saknas i returmatchen. För Real Madrid’s del så saknar man fortsatt Pepe och Raphael Varane på grund av skador men det blir också så att man får klara sig utan Gareth Bale efter att hans vadskada fortfarande spökar som han ådrog sig i första mötet i München.

Matchscenarier

För att hämta igen ett 1-2 underläge på självaste Estadio Santiago Bernabéu i Madrid så krävs det stordåd från tyskarna. Men är det något lag i världen som ska hämta igen 1-2 mor Real Madrid i Madrid så kan det definitivt vara Bayern München. Med Lewandowski tillbaka på topp får man förhoppningsvis den skärpa i avsluten som man saknade i föregående möte. Men det blir tufft!

Bayern München är tvingat att gå framåt och spela offensivt, vilket de dock inte nödvändigtvis behöver göra från start. Det räcker med att man vinner med 0-1 för att ta sig vidare till semifinal och jag kan tänka mig att det inte gör någonting för Bayerns del om det står 0-0 en bit in i den andra halvleken för att sedan på en given signal starta igång den offensiva spelidén som möjligen krävs för att göra mål. Skulle däremot Real Madrid var första laget att göra mål kommer det garanterat bli full satsning framåt från gästerna.

I förra mötet blev det totalt 12 hörnor i matchen och det är om inte ännu bättre läge för många hörnspel i denna returmatch med tanke på utgångsläget.

Live odds & tips

Framförallt kommer jag satsa på att spela live odds under matchens gång denna afton på matchen Real Madrid – Bayern München som har avspark kl. 20:45. Det är på förhand ett gyllene läge att se hur matchen gestaltar sig och då lägga oddsen när rätta lägena uppstår!

Vi kör naturligtvis ett speltips också innan match på att det blir över 10 (över 10,5) hörnor till oddset 1.80 som kan spelas hos både bet365 och unibet. Jag rekommenderar att du lägger ditt hörnspel på något av spelbolagen där du ännu inte är kund eftersom du då kan utnyttja den fina välkomstbonusen som erbjuds!

[table id=unibet500 /]

[table id=bet365 /]