Nerverna är på helspänn. Slutspelslagen är klara och spelordningen blir som följer:

nhl slutspel 2017Eastern Conference

Washington Capitals – Toronto Maple Leafs
Pittsburg Penguins – Columbus Blue Jackets
Montreal Canadiens – New York Rangers
Ottawa Senators – Boston Bruins

Western Conference

Chicago Blackhawks – Nashville Predators
Minnesota Wild – St Louis Blues
Anaheim Ducks – Calgary Flames
Edmonton Oilers – San Jose Sharks

 

Speltips Montreal Canadiens – New York Rangers

Det är sedan tidigare klart att Svensklagen Detroit och Vancouver missar slutspelet. Detroit missar det för första gången på 25 år! Så Zäta får en tidig semester och tid för lite rehab av sin slitna kropp. Välförtjänt efter en grym säsong från hans sida där han vann lagets interna poängliga.

En svensk som däremot är med i slutspelet är Henrik Lundqvist. Med en säsong som varit något mer upp och ner än vad vi vant oss vid men med toppar som fortfarande är lika höga så finns det fog att tro att det kan bli en målsnål match mellan Montreal Canadiens och New York Rangers. Lundqvists förmåga att ta fram det där lilla extra när det börjar hetta till är ju väl dokumenterat. Rangers avslutade starkt med en vinst mot Pittsburg så formen är god.

Därför kommer vi med ett speltips enligt följande i matchen mellan Montreal Canadiens – New York Rangers 13 april kl 01.00.

Speltips: Antal mål (inkl Övertid & Straffar) under 3.5, odds 3.50 @betsafe.

/Stefan G