bet365

Sist ut i den andra omgången av Allsvenskan spelar ikväll Malmö FF – Sundsvall och båda lagen har chansen att gå upp i toppen av tabellen. Avspark kl. 18:30 tisdag 11 april 2017.

Är du sugen på att se matchen på tv, dator, surfplatta eller mobiltelefon så direktsänder CMore Sport matchen. Skaffa konto utan bindningstid och uppsägningstid här! Vill du inte registrera konto kan du också köpa en enstaka matchbiljett för 199 kr!

https://svensktspel.nu/erbjudanden/c/

Läget inför matchen…

Malmö FF fick inleda sitt Allsvenska äventyr 2017 med att möta på tuffaste tänkbara motstånd i IFK Göteborg på bortaplan i premiären. 1 pinne fick man med sig vilket borde kännas helt ok med tanke på vilka man mötte och vart man spelade. GIF Sundsvall gladde sin hemmapublik på Norrporten Arena inför den nätta skaran 3 549 åskådare. Detta betyder att Sundsvall kan bli det enda laget som tagit full pott efter två omgångar om man vinner ikväll mot Malmö. Även Malmö har chans på serieledning om man vinner med 3 mål.

Speltips Malmö FF – Sundsvall

Malmö FF är en av favoriterna att vinna årets Allsvenskan 2017. Jag kan inte riktigt se framför mig att Sundsvall på allvar ska kunna hota Malmö FF i den här matchen. I stort sett på varje position i laget är Malmö det starkare laget och inför en förväntad storpublik hemma på Swedbank Stadion ska det otroligt mycket till för inte de 3 poängen ska hamna i Skåne. Ettan känns given och då oddset är låga 1.28 spelas det med något större insats än normalt. Oddset 1.28 är det för tillfället bästa oddset för Malmö seger på spelmarknaden och hittades hos både Betfair och William Hill!

Betfair höjer sitt välkomsterbjudande

Malmö FF truppen:

Målvakter:
Johan Wiland, Fredrik Andersson.

Backar:
Pa Konate, Behrang Safari, Franz Brorsson, Lasse Nielsen, Anton Tinnerholm, Andreas Vindheim, Yoshimar Yotún.

Mittfältare:
Tobias Sana, Oscar Lewicki, Magnus Wolff Eikrem, Erdal Rakip, Mattias Svanberg, Anders Christiansen, Pawel Cibicki.

Anfallare:
Markus Rosenberg, Alexander Jeremejeff.

GIF Sundsvall truppen:

Målvakter:
Tommy Naurin, William Eskelinen.

Backar:
Juho Pirttijoki, Dennis Olsson, Marcus Danielsson, Noah Sonko Sundberg, Linus Sahlin, Eric Larsson,

Mittfältare:
Romain Gall, Jonathan Morsay, Sebastian Rajalakso, Lars Krogh Gerson, Smajl Suljevic, Kristinn Steindórsson, Kristinn Freyr Sigurdsson.

Anfallare:
Linus Hallenius, Peter Wilson,