Med en vinst var på de fyra första omgångarna ska ikväll IFK Göteborg och Hammarby gör upp om vem som hakar på uppe i toppen av den allsvenska tabellen.

Matchen IFK Göteborg – Hammarby har avspark klockan 19:00 onsdag 26 april 2017.

C More direktsänder mötet på mobil, surfplatta och dator med sändningsstart kl. 18:30 för 199 kr. Du köper livesändningen som en matchbiljett/engångssändning utan vidare bindningstid.

IFK Göteborg – Hammarby

Sexa respektive åtta är placeringarna i tabellen inför kvällens drabbning mellan IFK Göteborg – Hammarby. Hemmalaget har ännu inte förlorat någon match i Allsvenskan men hade nog räknat med att fått ut bättre resultatmässigt än de tre oavgjorda samt enda vinsten man fått med sig hittills. Nu väntar en svår hemmamatch mot svårspelade Hammarby.

Dagens bortalag Hammarby hade nog också hellre sett en starkare start. Poängmässigt har man ”bara” skrapat ihop fem poäng av tolv möjliga. Den enda vinsten man tagit kom mot lokalkonkurrenten AIK i tredje omgången. Många trodde då att Hammarby var rejält på gång och skulle avfärda Sundsvall enkelt på hemmaplan. Ett Sundsvall som kom från två raka förlustmatcher. Men så blev det inte. 0-0 blev slutresultatet och delad pott.

Publikmässigt kommer det här bli en härlig kväll när två av ligans mest fan-starka lag ställs mot varandra på Gamla Ullevi. Spelbolagen håller IFK Göteborg som ganska stor favorit vilket förstås inte förvånar med tanke på hemmaplan. Jag är dock sugen på att spela på att båda lagen gör mål i matchen. Totalt i matcherna har det i de fyra första omgångarna blivit 8 mål (5-3) när Göteborgarnas spelat. Och även i Stockholmarnas matcher har det gjorts 8 mål (4-4) ”in alles”. Att IFK Göteborg gör mål i kvällens match är jag övertygad om och jag tror inte att Hammarby går mållösa av plan två matcher i rad.

Tips IFK Göteborg – Hammarby: Båda lagen gör mål, odds 1.85 @betsson. (betsson levererar högst odds för ett BLGM-spel i matchen).

Stormatcher idag helt gratis!

Se dagens stormatcher som sänds via gratis live streaming på Unibet TV idag:

19:30 FC Barcelona – Osasuna
20:45 Bayern München – Dortmund
21:05 PSG – Monaco
21:30 Deportivo La Coruna – Real Madrid

Vinn biljetter till Champions League finalen!