bet365

Lugi – Ystad och Redbergslid – Sävehof spelar ikväll femte och avgörande matchen i kvartsfinalerna  i Handbollsligan’s slutspel. 2-2 i matcher står det i respektive matchserie. Vilka lag ska nu följa Kristianstad och Allingsås in i semifinalerna? Svenskt Spel tippar utgången i de bägge högdramatiska matcherna!

Båda matcherna startar klockan 19:10 fredag 28 april. Matcherna sänds på C More Live! (Titta på mobilen, surfplattan eller datorn genom att antingen teckna abonnemang eller köpa en enstaka matchbiljett för 99 kr!)

Lugi – Ystad

Matchserien mellan Lugi och Ystad är nog den jämnaste jag nog någonsin sett i ett slutspel i Handbollsligan. Det har varit enbart matcher som slutat med uddamålsvinster eller till och med avgjorts på övertid. Och det går inte heller säga att hemmaplan är avgörande för vilket lag som vinner. Två av de fyra matcherna har slutat med segrar för bortalaget. Så nu när Lugi återigen spelar hemma mot gästande Ystad så finns det inget som säger att stödet av hemmapubliken är en tillräckligt stark faktor för att ett lag ska vinna på grund av därför i en sådan här jämn matchserie.

Ystad har tagit två raka segrar efter att ha legat under med 2-0 i matcher. I de två senaste matcherna har det också blivit fler mål under ordinarie tid än i de första. Jag tippar på att den inslagna vägen med många antal mål håller i sig även i denna sista runda.

Speltips Lugi – Ystad: Totalt antal mål av hemmalaget, över 25,5. Odds 1.75 @Unibet! (unibet har klart flest antal odds att spela på av alla spelbolagen på den här matchen)

Redbergslid – Sävehof

Härliga derbymatcher har vi fått se mellan Redbergslid och Sävehof. De har spelat fyra matcher mot varandra som i några aspekter påminner om matchserien mellan Lugi och Ystad. Ett par matcher har slutat med uddamålsvinster med delad pott mellan Redbergslid och Sävehof. Och de båda jämna dusterna har kommit till i Redbergslids hemmamatcher. När matchserien vänt till Sävehof har det istället slutat med varsin storseger. Att tala om hemma- eller bortamatch är inte lika intressant i det här läget då de spelar nästgårds med varandra. Trots allt verkar inte just den aspekten spela någon större roll i vilket fall som helst när man tittar på resultaten från alla tidigare matcher i slutspelet.

Redbergslid är solklara favoriter om man får tro spelbolagen men faktum är att Sävehof har vunnit de bägge senaste matcherna. Dessutom vann man senast väldigt övertygande med 26-18. Kanske ville Redbergslid spara sig till att ta hem guldet inför den egna hemmapubliken i egen hall? Nja, jag tror att det här lutar åt att bli en riktig rysare. En jämn kamp som avgörs de sista minuterna.

Speltips Redbergslid – Sävehof:  Dubbelchans Sävehof eller Oavgjort. Odds 2.23 @Unibet. (unibet har klart flest antal odds att spela på av alla spelbolagen på den här matchen)

Unibet erbjuder 500% bonus!

Du vet väl om att Unibet har ett av marknadens absolut bästa välkomstbonusar till nya spelare! Unibet erbjuder nu en fantastisk 500% bonus till nya spelare som gäller både Odds och Casino. Sätter du in 100 kr får du 500 kr gratis. Det innebär att du kan spela för 600 kr!

Visste du det här om Unibet?

Semifinaler och Final

Kommande datum för Slutspelet i Handbollsligan:

Semifinaler
1: 9-10 maj
2: 11-13 maj
3: 14-16 maj
4: 17-19 maj
5: 20-21 maj (reservdatum 23 maj)

Final
27 maj