De två svensklagen New York Rangers och Ottawa Senators möts inatt igen i NHL-hockeyn när den fjärde matchen i kvartsfinalserien ska avgöras. Det står 2-1 i matcher till Ottawa.

Matchstart: Kl. 01:30 fredag 5/5
TV-kanal: TV10 och ViaPlay.

New York Rangers – Ottawa Senators

Som sagt är det två riktiga svensklag som möts i NHL-säsongens ena kvartsfinal. I New York Rangers hittar vi spelare som Jesper Fast, Oscar Lindberg, Mika Zibanejad, Magnus Hellberg och så storstjärnan Henrik Lundqvist.

Ottawa Senators svenska spelare heter Viktor Stålberg, Fredrik Claesson, Andreas Englund och Erik Karlsson som för övrigt är legets lagkapten.

Föregående möten

Tre matcher har spelats och de två första matcherna spelades i Canadian Tire Centre (Ottawa). Båda matcherna vanns av hemmalaget New York Rangers. Men det satt hårt inne i bägge matcherna som slutade med uddamålsvinster 2-1 och 6-5 (på övertid). I första mötet fick vi bland annat se ett svenskmål från Erik Karlsson’s klubba som letade sig in i nätmaskorna bakom Henrik Lundqvist. Den andra hockey-kampen, knappt två dygn senare, hade en stor matchvinnare i Jean-Gabriel Pageau som gjorde tre av Ottawa Senators totalt sex mål i matchen. Pageau var hjälten bakom Ottawas fantastiska avslutning då han satte de tre sista målen i matchen inklusive det avgörande målet på övertid.

När lagen möttes i förra matchen (3:e mötet) häromnatten storspelade Lundqvist och var starkt bidragande till att New York Rangers reducerade till 1-2 i matcher. Kul var också att få se Oscar Lindberg göra sista målet i matchen som slutade 4-1. Vi kan alltså konstatera att det hittills endast blivit hemmasegrar i matchserien mellan New York Rangers – Ottawa Senators. Med tanke på att även nattens match spelas i Madison Square Garden (New York), och det fina spel som Rangers visade upp senast, ligger det inte långt borta för ännu en hemmavinst.

Speltips New York Rangers – Ottawa Senators: Hemmalaget Rangers vinner matchen till oddset 2.00. Detta odds på hemmavinst (2.00) kan spelas hos både Unibet och ComeOn.

Otroliga välkomstbonusar!

Både Unibet och ComeOn har fantastiska välkomstbonusar för nya spelare. Hos Unibet kan du välja på 3 stycken bonusar där bland annat en av dem ger dig 500 kr i bonus om du sätter in endast 100 kr (500% bonus). Även ComeOn har flera välkomstbonusar att välja bland. Den ena ger dig 1000 kr i bonus om du sätter in 500 kr. Du kan då spela för 1500 kronor!