Idag spelas det Premier League och League Two fotboll på de brittiska öarna. Vi har tagit ut 3 matcher som vi tror på och spelat en trippel.

Burnley – West Bromwich (1)

Burnley är otroligt hemmastarka och har tagit nästan alla sina poäng hemma på Turf Moor den här säsongen. Rent matematiskt kan man åka ur Premier League även om det inte är speciellt troligt. Dock tror vi att man vill säkra kontraktet idag mot ett omotiverat West Bromwich som inte har något att spela för. Flera storlag har fått lämna Turf Moor utan poäng och vi tycker att oddset 2.37 på hemmaseger har ett stort spelvärde.

Hull – Sunderland (1)

Hull har allt att spela för då man jagar nytt kontrakt medans Sunderland redan kastat in handduken och åker ur Premier League. Hull har rest sig sen nye tränaren Marco Silva tog över laget. Skulle Hull hänga kvar i år är det en mindre bragd av laget som endast hade 13-15 spelare tillgängliga för spel i en skral trupp. I den här matchen har laget sin chans då det är den på papperet lättaste matchen kvar i ett annars tufft spelschema. 3 poäng här leder laget upp på 37 poäng och kan i slutändan räcka till nytt kontrakt. Vi spelar hemmaseger för Hull mot Sunderland till oddset 1.53.

Portsmouth – Cheltenham (1)

Portsmouth har säkrat avancemang till League One och kan spela ut inför hemmapubliken. Enda orosmomenten kan vara att man roterar lite i startelvan och några nya får chansen nu när avancemanget är säkrat. Laget har riktigt fin form med 6 vinster och 1 oavgjord på de 7 senaste matcherna. Cheltenham har precis säkrat kontraktet och kan andas ut. Man har tagit 34 poäng mindre än Portsmouth den här säsongen och borde inte räcka till här. Vi testar ettan till oddset 1.36.

Dagens trippel

Burnley – West Bromwich (1) odds 2.37
Hull – Sunderland (1) odds 1.53
Portsmouth – Cheltenham (1) odds 1.36
Totalt odds: 4.93
Insats: 100 kr
Eventuell vinst 393 kr

Vi har lämnat in dagens trippel hos spelbolaget bet365

Såhär ser utbudet ut hos bet365 idag.

dagens speltips

Avråder från spel på följande matcher

Manchester City – Crystal Palace
Manchester City är så klart starka hemma men ett litet frågetecken för formen (2 oavgjorda). Dessutom har Crystal Palace en charmigt härligt offensiv i Benteke och Zaha. Palace har tvålat dit flera storlag under våren där bland annat Chelsea, Liverpool och Arsenal gått på plumpen. Därför avråder vi spel på hemmaseger här.

Leicester – Watford

Leicester har skadeproblem och en smärre backkris inför dagens möte. Wes Morgan missar matchen och där den andra mittbacken Roberth Huth testas sent. Kan bädda för skräll och därför undviker vi spel på hemmaseger här.

Är ni intresserade av Stryktipset så missa inte vårt stryktipsförslag där vi har med dagens trippel som spikar på kupongen. I övrigt pågår Hockey VM och saknar man tv kanalen C More så finns det nu ett erbjudande där ni kan se Hockey VM gratis under 2 veckors tid.

Lycka till med era spel idag!