bet365

Igår förlorade Sverige premiärmatchen i Ishockey-VM mot Ryssland efter straffdrama. Idag lördag 6 maj är det möte med värdlandet Tyskland som gäller.

Matchstart: Kl. 20:15
TV-kanaler: TV12 och C MORE

Se Hockey-VM Gratis i 2 veckor

Se Hockey-VM på C MORE genom att ”Prova 2 veckor GRATIS” helt utan bindningstid eller uppsägningstid. Hockey-VM ingår i C More’s ”Sportutbud Standard” som du alltså kan testa gratis i 2 veckor. Det bästa med C More är att du kan titta på matcherna i vilken enhet du vill, mobil, surfplatta eller dator, var du än befinner dig!

Svidande förlust

Det var med minsta möjliga marginal som Sverige fick se sig besegrade av Ryssland i gårdagens match. Allt började så bra men slutade på ett nästan lite snöpligt sätt. Sverige tog i första perioden ledningen i matchen efter mål av Elias Lindholm dagligdags spelandes i Carolina Hurricanes. Det såg sedan stabilt ut men matchen stod och vägde utan något klart övertag från något av lagen. Men i tredje fick ryssarna ett litet tryck under några minuter. Och det var allt som behövdes för att kvitteringen skulle komma. Resultatet stod sig sedan matchtiden ut och en förlängning följde. Den blev dock resultatlös vilket innebar att matchen skulle avgöras på straffar. När William Nylander missade Sveriges tredje raka straff och Ryssland hade satt en puck i nöt så stod det klart att Ryssland vann matchen.

Tyskland – Sverige

Dagens motståndare Tyskland blir definitivt ingen lätt nöt för Sverige att knäcka. Tyskland vann nämligen mot USA i sin premiärmatch igår med 2-1. Tyskarna har sakta men säkert under många år tagit steg framåt inom hockeyn och närmat sig ishockeyn’s stornationer. Med storpubliken 18 688 åskådare på läktarna så blir värdlandet Tyskland en hyperfarlig motståndare för vilket hockeylandslag som helst. Dessutom storspelade den tyske målvakten Thomas Greiss som vanligtvis spelar i New York Islanders. Han stod för hela 42 räddningar mot USA. Så för att få hål på honom ikväll måste Sveriges forwards verkligen hitta effektiviteten framför mål, eller varför inte ett fint prickskytte i form av ett välplacerat slagskott från någon av våra hårdskjutande backar. Det spelar ingen roll bara puckarna sitter där de ska för den här matchen måste Sverige vinna.

Speltips Tyskland – Sverige: Sverige vinner med 1 mål över Tyskland i Ishockey-VM. Odds 3.40 @Betway. Missa inte heller att du kan spela på vem som vinner Hockey-VM 2017 under turneringens gång.

Läs mer på Betway om hur du får ett 100 kr Gratisspel på matchen. Är du ny spelare hos Betway får du dessutom ta del av deras generösa välkomsterbjudande!

[table id=20 /]

VM-matcher lördag 6 maj

12:15 Lettland – Danmark
12:15 Schweiz – Slovenien
16:15 Slovakien – Italien
16:15 Vitryssland – Tjeckien
20:15 Norge – Frankrike
20:15 Tyskland – Sverige

Sveriges lineup femmor

Första femman:
Viktor Fasth (Målvakt)
Victor Hedman – Anton Strålman
Elias Lindholm – Gabriel Landeskog – Victor Rask

Andra femman:
Oliver Ekman-Larsson – Jonas Brodin
Marcus Krüger – Joel Eriksson-Ek – Linus Omark

Tredje femman:
John Klingberg – Alexander Edler
William Karlsson – William Nylander – Carl Söderberg

Fjärde femman:
Joakim Nordström – Joel Lundqvist – Carl Klingberg