Fantastiskt spännande match är att vänta i söndagens möte Milan – Roma när det bara återstår fyra omgångar kvar av Serie A säsongen 2016/2017. Det står Europa-Cup platser på spel!

Milan – Roma Live Stream

Som alltid kan du se och spela på alla Serie A matcher  i direktsändning på Unibet’s hemsida. All sport sänds på mobil, surfplatta och dator. Det enda som krävs för att få tillgång till hela live streaming sport-utbudet är att du är registrerad som kund hos Unibet och har några kronor insatt på spelkontot. Idag är det många matcher i Serie A du kan titta och spela på och några av oss på Svenskt Spel ska definitivt ta fram mobilerna och streama matchen Milan – Roma som startar klockan 20:45 ikväll!

Speltips Milan – Roma

Matcherna mellan Milan och Roma brukar ofta bli jämna och spännande tillställningar. På de senaste fem inbördes mötena å har två slutat oavgjort, tv med Roma vinst och en med seger för Milan. Bara i en utav matcherna har segermarginalen varit större än ett mål.

Europa League hägrar

AC Milan har haft ett par tuffa år och inte levt upp till den italienska storklubb som man normalt förknippas med. Sedan Zlatan flyttade till PSG året 2012 har det gått allt knackigare för Milan. Någon skandal här och där samt pengabrist har gjort att de inte orkat blanda sig i toppstriden de senaste säsongerna. Men de är ändå så pass bra så att de har en hägrande Europa League plats framför sig. Just nu ligger Milöan på en sjätte plats i Serie A men behöver komma ikapp Atalanta fem poäng framför för att kvalificera sig för Europa League kval nästa säsong. Men det återstår som sagt bara fyra omgångar inklusive kvällens match mot AS Roma. Så med största säkerhet krävs vinst och tre poäng idag för att ha någon chans på femteplatsen.

Chans på Champions League

Roma börjar bli sin vana trogen och är med och krigar om topplatserna i Serie A i år igen. Men åt ligaettan Juventus finns inget att göra åt i vanlig ordning. Juventus är fortsatt överlägsna och vinner det mesta de ställer upp i som Serie A och Coppa Italia. De har även chansen att vinna Champions League där en finalplats i det närmaste är säkrad efter den först semifinalomgångens resultat 0-2 borta mot Monaco. Men Roma siktar från sin nuvarande tredjeplats på att gå om tvåan Napoli. För det skulle innebära att man är direktkvalificerad till nästa säsongs Champions League. Ligger man kvar på tredjeplatsen får man rikta in sig på CL-kval istället. Roma som har en match mindre spelad än Napoli har alltså ikväll chansen att gå om Napoli i händelse av vinst mot Milan.

Speltips Milan – Roma: Jag vågar inte utse en vinnare i kvällens möte men däremot tror jag starkt på ett resultat som innefattar mål från båda lagen. Mitt speltips blir att båda lagen gör mål till oddset 1.43 @Unibet!

Unibet erbjuder nu en fantastisk 500% bonus till nya spelare som gäller både Odds och Casino. Sätter du in 100 kr får du 500 kr gratis, spela för 600 kr!

Visste du det här om Unibet?

Se dagens Serie A Live streaming gratis

Alla matcherna i Serie A kan ses på fotboll live stream!

Söndag 7 maj 2017

12:30 Udinese – Atalanta
15:00 Chievo – Palermo
15:00 Empoli – Bologna
15:00 Genoa – Inter
15:00 Lazio – Sampdoria
15:00 Pescara – Crotone
15:00 Sassuolo – Fiorentina
20:45 AC Milan – AS Roma