Viktig Hockey-VM match spelas mellan USA och Sverige ikväll måndag 8/5 med matchstart kl. 20:15. Det gäller att bli bland de fyra främsta lagen i gruppen. Sverige just nu på tredje plats har inför kvällens möte samlat på sig 4 poäng jämfört USA’s 3 poäng som på det ligger femma.

Se Hockey-VM på C More!

Matchen USA – Sverige och hela resterande Hockey-VM ser du på C MORE – Prova gratis i 2 veckor. Med andra ord kan du se varenda hockeymatch i hela Hockey-VM 2017 gratis från och med idag eftersom finalen spelas på söndag om knappt 2 veckor. Något som vi gillar är att det heller inte tillkommer någon bindningstid eller uppsägningstid hos C More.

USA – Sverige speltips

Sverige har spelat väldigt bra mestadels i de två inledande matcherna mot Ryssland och Tyskland. I premiärmatchen mot Ryssland i fredags hade man ledningen men föll tyvärr på målsnöret efter ett avgörande på straffar. Mot Tyskland i lördags var det en något trevande första period som slutade 1-1. Och i inledningen stod det efter bara drygt fem minuters spel 2-2. Men i slutet av andra så trummade Svenskarna på och puckarna började trilla in bakom den tyska målvakten Thomas Greiss. I tredje perioden efter 11.59 vid ställningen 2-7 till Sverige fick Greiss nog inför hemmapubliken med 18 637 åskådare på plats och byttes ut. Inga fler mål gjordes i matchen efter det.

USA fick stryk mot just värdnationen Tyskland i sin VM-premiär med 1-2. Igår fick man dock revansch för den tunga förlusten när man krossade Danmark med 7-2. USA har alltid varit ett lag som spelar upp sig ju längre VM-turneringarna pågår. Och jag tror inte den här VM-turneringen blir ett undantag. Ofta när det gäller som mest brukar de vässa till sig ordentligt och prestera som bäst. Så det är med stort intresse vi går in i den här matchen för att se vilket av lagen som kan knipa de viktiga poäng det handlar om. Men mitt tips är att Sverige tar det här.

Speltips USA – Sverige: Sverige vinner matchen till oddset 1.83 hos William Hill. (William Hill har för tillfället bästa oddset för svensk seger av alla lagen)

Du får som ny kund hos William Hill upp till 1000 kr gratisspel på odds!

Ställningen i Grupp A

Fyra bästa lagen kommer att kvalificera sig för slutspelsmatcherna.

  1. Lettland 6 poäng
  2. Ryssland 5 poäng
  3. Sverige 4 poäng
  4. Tyskland 3 poäng
  5. USA 3 poäng
  6. Slovakien 2 poäng
  7. Italien 1 poäng
  8. Danmark 0 poäng

Dagens VM-matcher 8/5

16:15 Tyskland – Ryssland
16:15 Vitryssland – Kanada
20:15 Finland – Tjeckien
20:15 USA – Sverige

Vem tror du vinner Hockey-VM 2017?