Idag håller vi tummarna för att vårt grannland Danmark tar sina första poäng när de möter Slovakien i Hockey-VM. Matchen ser du hos C More som erbjuder en 2 veckor lång prova på period utan bindningstid eller uppsägningstid.

Alla matcher i Hockey-VM 2017 visas på C More!

Speltips Slovakien – Danmark

Hockey-VM rasar vidare och tyvärr förlorade Sverige igår mot USA med 4-3. Och nu blir det förmodligen en tuff väg mot de ädla medaljerna i årets ishockey-mästerskap. Men så länge vi är med finns det hopp!

Ska första poängen komma?

Klockan 20:45 ikväll är det nedsläpp för våra kära grannar söderöver. Danmark tar sig an Slovakien och är nog tvingat att ta poäng om man vill undvika den sista platsen i gruppen som innebär nedflyttning till de något (betydligt) sämre lagen som huserar i en speciell grupp: VM IA.

Danmark har hittills spelat två matcher i Hockey VM och förlorat båda mot i tur och ordning Lettland 3-0 och USA 7-2. I och med dessa nederlag har danskarna hamnat i botten av tabellen inför kvällens match. Slovakien är dock inte mycket bättre. De ligger sexa av åtta lag med två införskaffade pinnar efter 3-2 vinst på övertid mot Italien och en 3-1 förlust nu senast mot Lettland.

Slovakien knappa favoriter

Visst håller spelbolagen Slovakien som favorit att vinna matchen över Danmark. Men jag måste säga att oddsen inte visar på att slovakerna är storfavoriter på något sätt. Bästa oddsen är 2.20 för hemmavinst (Slovakien) och 2.90 för bortavinst (Danmark). Nog är det ändå lite skrällvarning om Danskarna går och vinner ikväll? Men jag tror att danskarna ser sin chans, som en av få, att plocka poäng ikväll. Och jag tror faktiskt de gör det också. Ja till och med går och vinner över Slovakien!

Speltips: Danmark vinner över Slovakien, odds 2.90 @comeon, (spelbolaget comeon har det bästa oddset för att Danmark vinner matchen).

Höjda välkomstbonusar

Är du sugen på att tippa en vinnare i Eurovision Song Contest 2017?