Ikväll med matchstart kl. 20:45 spelas returen i Champions League semifinalen mellan Juventus – Monaco. Imorgon är det dags för Atletico Madrid och Real Madrid att göra upp om den andra finalbiljetten.

Spela gratis på onsdagens Madrid-derby

Finalvittring för Juventus

Förra veckans möte slutade med hemmaförlust 2-0 för Monaco mot Juventus. Gonzalo Higuain gjorde då båda målen och har den här säsongen öst in mål för sitt Juventus. Inte för att det är något nytt, han brukar ösa in mål närapå varje säsong vart han än har spelat. Nu är det hemmaplan som gäller för Higuain och hans lagkompisar i Juventus. Och Monaco ska hämta igen ett 0-2 underläge på bortaplan. Det kan väl aldrig gå? Nej, jag tror inte det.

Även om vi fått se några anmärkningsvärda vändningar i de europeiska cuperna den här säsongen så finns inte här riktigt samma potential. Den största vändningen av ett dubbelmöte vi fått se måste väl ändå vara Barca’s makalösa 6-1 seger över PSG på Camp Nou i början av mars. De var tvungna att hämta igen en nesligt stor förlust på 4-0 från första mötet. Alla trodde verkligen det var kört men mot alla odds… Men det finns en stor och viktig skillnad i en jämförelse mellan den upphämtningen och en eventuell sådan i kvällens match Juventus – Monaco. Barca kunde hämta igen det på egen hemmaplan. Monaco måste vinna returen med 3 mål på Juventus Stadium i Turin. Men det blir nog övermäktigt. För det första är Juventus ett av världens absolut starkaste hemmaspelande lag och experter på att spela på resultat. För det andra tror jag på en italiensk afton ikväll. Är ganska säker på att Juventus även vinner returen på egen hemmaplan när nu Monaco är pressat att gå framåt från start. Juventus kommer straffa Monaco hårt i deras intensiva anfallsförsök.

Speltips: Juventus vinner matchen mot Monaco till oddset 1.74 @LeoVegas.

Spelar du livespel på matchen kan du räkna med 25% högre vinster!

[table id=Leovegas /]

Patrick Ekwall med några crazy mother fuckers!

 Streama och spela på sport hos LeoVegas

Spelupplevelsen höjs nu väsentligt hos LeoVegas! Nyligen lanserade LeoVegas sin live streaming tjänst där du som kund har tillgång till mängder av direktsänd sport varje dag. Det är helt fritt för LeoVegas kunder att titta på alla sport så länge du har pengar på spelkontot. I kombination med spel på till exempel live odds så blir spelupplevelsen total! Läs mer här om live streaming på LeoVegas.

Förväntade laguppställningar:

Juventus

1. Buffon
15. Barzagli
19. Bonucci
3, Chiellini
12Alex Sandro
5. Pjanic
8. Marchisio
23. Alves
21. Dybala
17. Mandzukic
9. Higuain

Monaco

1. Subasic
7. Dirar
25. Glik
5. Jemerson
19. Sidibe
10. Silva
2. Fabinho
14. Bakayoko
27. Lemar
9. Falcao
29. Mbappe

Hockey-VM & Eurovision Song Contest

Titta på alla matcher i Hockey-VM gratis hos C More! Eller kanske du är mer sugen på att tippa en vinnare i Eurovision Song Contest 2017?