Bet365 levererar alltid en mängd spännande saker inom spelvärlden varje månad. I maj finns en hel påse med gott och blandat spelgodis från världens största bettingsajt sett till omsättning.

Fotboll – Premier League, Champions League och mer

Det finns en hel del spännande fotboll att se fram emot i maj. Upplösningen av Premier League-säsongen och Champions League semifinalerna som precis avverkats i veckan med en annalkande final så småningom, samt finaler i FA-cupen och Europa League. Du kan dra nytta av ett omfattande utbud av spelmarknader, både före match och som Live odds, lika väl som bet365:s erbjudanden Europafotbollsbonus och 0-0 pengarna tillbaka.

Casino, Games & Vegas – Spektakulära 10.000.000 kr

Du som spelare kan vinna en del av otroliga 60 000 bonusar från den 28 april till den 29 maj med den fantastiska kampanjen ”Spektakulära 10.000.000 kr”. Du får en prisdragningslott per 100 kr som du satsar på kampanjspel och två lotter om du satsar samma belopp på dubbellottsspel. Bonusar värda upp till 10.000 kr kan vinnas, och samtliga kvalificerande spel finns tillgängliga via dator, mobil och surfplatta.

Poker – Hat-trick Challenge

Gillar du poker så har du nöjet att sikta in dig på över €100.000 i prispotter från den 1 maj till den 4 juni med Poker på bet365:s kampanj Hat-trick Challenge. Du kan fullborda dagliga och veckoliga uppdrag för att tjäna turneringsbiljetter för tillträde till spännande ’All-In’ Shootout freerolls. Möjligheten finns också att tjäna Cash Game Tickets och biljetter till allmänna turneringar när du fullbordar hat-trick-utmaningar.

Games – Helg med 25% i insättningsbonus

Du som spelare kan få upp till 25% i bonus då du spelar på ett underhållande utbud av spel som erbjuds på lördag den 20 samt söndag den 21 maj. Bonusen på upp till 1.000 kr kan begäras när du sätter in, eller för över, 200 kr eller mer samt anger erbjudandekoden som finns angiven under Tillgängliga erbjudanden i sektionen Mitt konto.

Bingo – Gott-och-blandat-bingo

Är du en bingospelare kan du tillfredsställa sötsuget fram till den 25 maj i kampanjen Gott-och-blandat-bingo hos Bingo på bet365. Du kan välja hur mycket du vill betala för brickor i rummet Gott-och-blandat och tjäna brickor till vinnarnas finalomgångar, där du kan spela om en 40-tums Samsung Curved 4K TV, en Samsung S8 Smartphone och en resa till Brygge. Det roliga tar inte slut där! För varje insats värd 100 kr i rummet, belönas spelare med sex brickor till samtliga åtta prisfyllda omgångar under Partytimmen, vilka börjar klockan 20.00 brittisk tid den 26 maj.

Bet365 regler och villkor

Var god notera: De huvudsakliga kraven och begränsningarna tillsammans med fullständiga regler och villkor för bet365:s erbjudanden måste följas. Du hittar informationen inom relevanta kampanjsidor på bet365:s webbplats.

[table id=bet365 /]