Titta hitåt alla danska vänner. Idag måndag kl. 16:15 smäller det! Danmark ska bjuda på rödvit dynamit i mötet med Italien i Hockey-VM’s sista gruppspelsmatch-omgång.

VM sänds på C More

Danmark – Italien och alla andra matcher i Ishockey-VM sänds på C More genom deras kampanj ”Prova 2 veckor gratis” utan bindningstid eller uppsägningstid. Du kan titta på matcherna i mobilen, surfplattan eller datorn var du än befinner dig.

Gå direkt till matchen här! >>>

Speltips Danmark – Italien

Danmark har gjort ett riktigt bra Ishockey-VM enligt mig även om de inte riktigt ännu når upp till de största hockeynationerna. Igår fick man stryk av Sverige men det höll på att bli en fantastisk vändning av de danska spelarna som hämtade upp 0-3 till 2-3 med knappt 5 minuter kvar att spela av matchen. Strax efteråt i ivern att kvittera drog Julian Jakobsen olyckligtvis på sig en utvisning genom ”slashing”. Då kunde den svenske stjärnforwarden Nicklas Bäckström skjuta in avgörande 4-2 i Powerplay.

Två vinster har det annars blivit i detta Hockey-VM för danskarnas del. Vinsterna har kommit till på straffar mot Slovakien och på övertid mot Tyskland. Så vid en avslutande vinst idag mot Italien förvandlas de fyra poäng man har nu till sammanlagt sju poäng. Det räcker tyvärr inte till för att avancera vidare till de kommande slutspelsmatcherna men det betyder i så fall ett definitivt godkänt resultat och att man klarar sig undan nedflyttning till en ”lägre division”. Den jumboplatsen innehas just nu av Italien. Ett Italien som började så bra med att spela hem en poäng i sin inledande VM-match mot Slovkien. Därefter har det blivit idel förluster och sammanlagt 6 mål samt 30 insläppta hittills. Visst ska väl Danmark vinna över Italien i eftermiddag? Absolut säger jag!

Tipset: Jag kör ett handikapp-spel på -1,5 i matchen med Danmark som vinnare. Odds 1.76 @Unibet och 1.78 @ComeOn. Min rekommendation är att spela på något av dessa odds hos det spelbolag du inte tidigare är kund hos eftersom du då kan spela för så mycket mer pengar. Båda bolagen ger nämligen bort bra med bonuspengar som en särskild välkomstbonus vid allra första insättningen.

Tidigare inbördes möten Danmark – Italien

2014-05-13 Italien – Danmark 1 : 4
2012-05-06 Danmark – Italien 3 : 4 (3 : 3)
2012-05-01 Danmark – Italien 4 : 2
2008-05-05 Italien – Danmark 2 : 6
2007-05-07 Italien – Danmark 2 : 5