Igår Söndag 2017-02-21 spelade John Terry sin sista match på Stamford Bridge. Efter matchen höll han ett mäktigt avskedstal med mycket känslor. Oavsett om man gillar Chelsea eller ej så väcker det starka känslor när stora spelare lämnar. Det var lika mäktigt när Steven Gerrard lämnade Liverpool och även när Sir Alex Ferguson steg åt sidan som manager för Manchester United.

John Terry fick ett värdigt avslut som Chelseaspelare! Han har varit inblandad i en hel del kontroverser vid sidan om planen genom åren men om man bortser från det och bara ser på det sportsliga så är det en stor man och ledare som lämnar ett stort avtryck efter sig. Ingen kommer kunna fylla hans lucka och göra om det han har gjort på väldigt väldigt länge.

715 matcher, 66 mål, fem ligatitlar, tre Europatitlar och fem FA-cupsegrar. Captain, Leader Legend – John Terry

John Terrys avskedstal väckte starka känslor på Stamford Bridge igår. Se hela klippet när han tackar familj, spelare, manager, ledare och ägare.