bet365

Ikväll får väl alla som håller på ”Gnaget” och ”di blåe” sitt lystmäte. AIK – Malmö FF spelar viktig match uppe i toppskiktet av Allsvenskan. Vi tippar på att det blir en jämn och tuff kamp!

AIK – Malmö FF Live Stream

Streama matchen mellan AIK och Malmö på C More där du kan titta i mobilen, surfplattan eller datorn. Ingen bindningstid, ingen uppsägningstid!

Prova C More Gratis i 2 veckor

C More ger dig möjligheten att få titta på standardutbudet helt gratis i 2 veckor utan vare sig bindningstid eller uppsägningstid. Bland annat kan du se Sport, Filmer, Serier, Barnfilmer och mängder med tv-kanaler. Mer exakt information om vad som ingår i standardutbudet hittar du på C More´s hemsida.

Måndagens matcher i Allsvenskan

Dessa allsvenska matcher spelas idag och du ser alla via live stream på C More.

19:00 AIK – Malmö FF
19:00 Häcken – Östersund
19:00 Örebro – Sirius

Speltips AIK – Malmö FF

Dagens hemmalag AIK ligger inför mötet med Malmö FF femma i den allsvenska tabellen. Bortalaget Malmö som tidigare legat etta blev igår nedpetade en placering sedan IFK Norrköping tog över förstaplatsen efter sin seger över Halmstad med 3-2. Det skiljer fyra poäng mellan AIK Och Malmö. Hemmavinst ikväll och AIK avancerar minst en placering. Bortavinst och Malmö återtar ledningen i Allsvenskan.

AIK

AIK är inne i en fin fas för tillfället. Fyra vinster och en oavgjord på de fem senaste matcherna. Detta gläder säkert AIK fansen efter att det dessförinnan hade blivit två raka förluster mot Hammarby och Jönköping. Skönast var nog när man för drygt en vecka sedan slog lokalkonkurrenten Djurgården i Stockholmsderbyt med 0-1. Ska det bli ännu en skalp ikväll mot Malmö?

Under sina fem hemmamatcher AIK hittills spelat så har laget släppt in endast två mål! Och båda de målen kom när Hammarby agerade gäster. För övrigt har AIK allsvenskans starkaste defensiv men bara totalt fen insläppta mål den här säsongen. Å andra sidan aspirerar man även på platsen för att vara det lag som gör minst mål framåt också. Åtta stycken såhär långt. En trio bottenlag är sämre med sju gjorda mål var. Kan detta vara ett tecken på att det om möjligt blir målsnålt i afton?

Malmö FF

Malmö FF åkte på sin första förlust för året förra helgen då man tog emot IFK Norrköping på Swedbank Stadion i Malmö. Kan Malmö åka på en andra förlust på raken? I bortaspelet har Malmö FF inkasserat två vinster och tre oavgjorda hittills. Alltså är de svårslagna när de kommer på besök men verkar också ofta ganska nöjda med att bara få med sig en pinne hem igen. Läge för ett oavgjort resultat ikväll?

Senaste mötena sinsemellan

2016-08-07 Malmö FF – AIK 2 : 0
2016-07-17 AIK – Malmö FF 1 : 1
2015-10-04 AIK – Malmö FF 2 : 1
2015-04-09 Malmö FF – AIK 0 : 0
2014-1-05 AIK – Malmö FF 2 : 3

Tipset AIK – Malmö

Svenskt Spel: Tippar att matchen mellan AIK – Malmö FF slutar med att det blir under 2,5 mål. Odds: 1.60 @bet365. (Glöm inte bort AIK – Malmö FF Live Stream!)

[table id=bet365 /]

Såhär såg det ut i förra årets möte mellan AIK – Malmö FF: