Då är det dags! Stanley Cup final mellan ett ungt och hungrigt Nashville mot Pittsburg som kommer med rutin och en forwardspets i absolut världsklass.

Se matchen (live stream)!

Titta på NHL hos Viaplay Sport. Prova också Viaplay en gratismånad! Välj hur du vill titta. I din mobil, dator, surfplatta och på smart-tv. Via Apple TV eller spelkonsol. När det passar dig.

Speltips Pittsburgh – Nashville 29/5

Penguins väg fram till finalen har varit tuff men ändå har dom tagit fram sin spets framåt och besegrat Blue Jackets, Capitals och Ottawa. De två sista gick till sju matcher och har satt sina spår i truppen. Speciellt är ju backsidan desarmerad. Men hittills har ju styrkan framåt vägt upp det. Crosby har spelat grymt bra men framförallt har ju Malkin varit överjävlig. Han har samlat ihop 24p fördelat på 7 mål och 17 assist. Tvåa är Crosby på 7 mål och 13 assist. Måste vara en helt ok känsla att ha båda dom i laget.

Nashvilles väg fram till final har varit en enda lång rock n’ roll konsert i hockey. Chicago eliminerades med 4-0 i matcher sen har dom svept med sig St Luis och Anaheim av bara farten. Trots att dom blev av med Ryan Johansen mot Anaheim. Ryan är fortfarande deras näst bästa poängplockare i slutspelet. Bara Filip Forsberg har gjort mer poäng.

Det är alltså ett forwardstarkt Penguins mot ett defensivt starkt Predators.

Vad kan vi då förvänta oss av nattens match? Hemmaplan är en fördel nu när nerverna är på helspänn. Blir vinst för Penguins. Tror dock att Nashville gör första målet.

Speltips: Nashville gör första målet i matchen till oddset 2.05 @betway.com.

[table id=20 /]

Good luck!

/Stefan G