Ikväll väntar ett hett möte i Elitserien i Speedway. Indianerna tar emot Lejonen på sin hemmaplan. Har du inte tid att åka till arenan så har du en annan chans att se matchen hos C More. Just nu kan du skaffa dig ett abonnemang gratis i två veckor utan bindningstid eller uppsägningstid.

Prova C More Gratis i 2 veckor

C More ger dig möjligheten att få titta på standardutbudet helt gratis i 2 veckor utan vare sig bindningstid eller uppsägningstid. Bland annat kan du se Sport, Filmer, Serier, Barnfilmer och mängder med tv-kanaler. Mer exakt information om vad som ingår i standardutbudet hittar du på C More´s hemsida.

Lagen till tisdagens match

Såhär ställer lagen upp i dagens speedwaymatch:

Indianerna: 1) Piotr Protasiewicz, 2) Bjarne Pedersen, 3) Adrian Miedzinski, 4) Nicolai Klindt, 5) Kenneth Bjerre, 6) Victor Palovaara, 7) Ludvig Lindgren.

Lejonen: 1) Piotr Pawlicki, 2) Mathias Thörnblom, 3) Maksym Drabik, 4) Krystian Pieszezk, 5) Hans Andersen, 6) Magnus Karlsson, 7) Chris Holder.

Här kan ni läsa mer om mötet mellan Indianerna och Lejonen – inför speedway matchen.