Ojojoj, Penguins vinner match två med 4-1. Skall dom sweepa serien? Live streama match 3 inatt 4 maj på Viaplay här >>>

Nashville Predators - Pittsburg Penguins

Speltips Predators – Penguins 4 maj

Det ser onekligen bra ut för Pittsburgh efter dom två inledande matcherna. Murray har storspelat för Penguins och Pekka Rinne har inte gjort det. Pekkas form kommer vara avgörande för Nashvilles framtid.

Skotten efter de två första matcherna leder Nashville med 64-39!. Trots det ligger alltså Nashville under. Det kan ju tyckas att Penguins har haft en grym tur men deras matchserier fram till finalen har varit liknande. Enda matchserien dom vann skotten i var mot Ottawa.

Men nu kommer det bli hemmaplan för Predators och Nashville har ju drabbats av en hockeyfeber utan dess like. Det är gratis konserter med de största Countrystjärnorna och nationalsången sjungs av superkändisar. Och trycket inne i arenan är något utöver det vanliga. Det kommer gynna Predators och även väcka upp Pekka Rinne.

P.K.Subban har utlovat vinst och hemma har Predators varit bra. Och framförallt har Pekka varit bra hemma. Vi tror att Penguins kommer få svårt att göra många mål denna kväll.

Speltips: Båda lagen att göra minst två mål – Ordinarie tid. Nej till oddset 2.18 @unibet.com.

Duper super bonus!

Unibet välkomnar nya registrerade spelare en superbonus på 500%. Sätt in 100 kr och få 500 kr av unibet. Spela på odds (eller casino) för sammanlagt 600 kr!

Unibet erbjudande500 % BonusFå 500 kr!Hämta Bonus

Good luck!

!Stefan G