På Söndagar kan du se lunchgaloppen direkt hos C More med start  12.30. Lunchgaloppen är populärare än vad man kan tro. Det är väldigt många i Sverige som intresserar sig för galopp och spelar på lunchgaloppen. Därför är Söndagens galopp en av veckans bästa stunder. Lunchgaloppen sänds av TV12 men har man inte möjlighet att se galoppen på tv eller saknar tv kanalen så kan man se lunchgaloppen via live stream.

Just nu kan du se Lunchgaloppen gratis hos C More.

Prova C More Gratis i 2 veckor

C More ger dig möjligheten att få titta på standardutbudet helt gratis i 2 veckor utan vare sig bindningstid eller uppsägningstid. Bland annat kan du se Sport, Filmer, Serier, Barnfilmer och mängder med tv-kanaler. Mer exakt information om vad som ingår i standardutbudet hittar du på C More´s hemsida.

Du kommer åt lunchgaloppen på olika sätt

C More erbjuder följande alternativ för att se lunchgaloppen via live stream.

Dator – Skapa ett konto på cmore.se, logga in och titta på lunchgaloppen i din dator.

Surfplatta och mobil – Skaffa vår app i App Store eller Google Play och titta på C More när du vill.

Samsung Smart-TV – Du hittar vår app i Samsung Smart Hub. Skapa ett konto på cmore.se.

Apple TV – Streama C More via Airplay eller vår app till Apple TV (generation 4).

Chromecast – Med Chromecast streamar du C More från mobilen eller surfplattan till din TV.

Spela på lunchgaloppen

Om du villa spela på galopp och lämna in dina tips så gör du det hos ATG. Här kan du spela på lunchgaloppen hos ATG. Här hittar du information om de olika galopploppen med tillhörande statistik och odds på vinnare.

lunchgaloppen