Athletic FC Eskilstuna tar emot AIK på Tunavallen i Eskilstuna idag med matchstart 15.00 och du kan se matchen via live streaming hos C More.

Prova C More Gratis i 2 veckor

C More ger dig möjligheten att få titta på standardutbudet helt gratis i 2 veckor utan vare sig bindningstid eller uppsägningstid. Bland annat kan du se Sport, Filmer, Serier, Barnfilmer och mängder med tv-kanaler. Mer exakt information om vad som ingår i standardutbudet hittar du på C More´s hemsida.

live stream athletic fc eskilstuna - aik

athletic fc eskilstuna c more

Athletic FC Eskilstuna – AIK speltips

Det har varit turbulent värre för nykomlingen i årets Allsvenska där först assisterande tränaren Anders Johansson fick lämna sin post redan den 1:a maj. Och i Söndags meddelade klubben att man även bryter med tränaren Pelle Olsson där man valt att gå skilda vägar. Athletic FC Eskilstuna har inte vunnit en enda match i årets Allsvenska och vi tror inte att man kommer rå på stabila AIK idag heller. AIK:s försvar har varit mästerligt såhär långt in på säsongen med endast 6 insläppta mål. Problemet har istället varit målskyttet framåt men mot AFC United borde man inte ha problem att leverera. Även om Henok Goitom saknas i AIK så tror vi på ”Gnaget” och synar tvåan till oddset 1.58 hos Unibet.

Athletic FC Eskilstuna – AIK (2)

Odds 1.58 @Unibet – Öppningsbonus 500 % upp till 500 kr
Odds 1.58 @LeoVegas – Öppningsbonus 100 % upp till 1000 kr
Odds 1.55 @bet365 – Öppningsbonus 100 % upp till 1000 kr

Oddsen är löpande och kan ha ändrat sig när ni besöker spelbolagets hemsida.

Söndagens Allsvenska matcher.

Läs vårt speltips om Hammarby – Djurgården som du också kan se via live streaming hos C More.

Här följer alla odds för de Allsvenska matcherna hos Unibet och vem som spelbolaget har som favoriter.

odds allsvenskan söndag

Streama Athletic FC Eskilstuna – AIK på olika sätt

Vi har redan nämnt att du kan se matchen live hos C More men inte på vilket sätt som du kan se den. C More erbjuder flera olika alternativ och oavsett vilken enhet du har där hemma så ska det gå att se matchen mellan Athletic FC Eskilstuna och AIK via live stream.

C More erbjuder följande alternativ för att se Athletic FC Eskilstuma – AIK via live stream.

Dator – Skapa ett konto på cmore.se, logga in och titta på Athletic FC Eskilstuna – AIK direkt i din dator.

Surfplatta och mobil – Skaffa C Mores app i App Store eller Google Play och titta på C More när du vill.

Samsung Smart-TV – Du hittar C Mores app i Samsung Smart Hub. Skapa ett konto på cmore.se.

Apple TV – Streama C More via Airplay eller vår app till Apple TV (generation 4).

Chromecast – Med Chromecast streamar du C More från mobilen eller surfplattan till din TV.

Vad innebär Live Stream?

Med live stream menas att du kan se en fotbollsmatch eller ett sportevent live direkt i datorn, mobilen eller surfplattan. Du behöver alltså inte ha en tv kanal för att se matchen. Matchen ”streamas” över nätet och så länge som du har en uppkoppling och tillgång till live streamen så fungerar det väldigt bra. Precis som om du skulle se matchen på tv med undantaget att det är några sekunders fördröjning. Här kan du läsa mer om hur du får C More Gratis utan uppsägningstid eller bindningstid. Vi har skrivit en utförligare artikel om hela erbjudandet. Är du intresserad av att veta vad spelbolagen är duktiga inom när det gäller direktsänd sport i datorn så kan du läsa mer här om alla live streaming tjänster som de erbjuder.

Vi på Svenskt Spel önskar er lycka till med Söndagens spel.