Vi firar Sveriges Nationaldag idag 6 juni med att spela och titta på träningslandskampen Danmark-Tyskland live stream i direktsändning på bet365. Matchstart kl. 20:45!

Se dagens fotbollslandskamper 6/6 via live stream:

17:00 Uzbekistan – Thailand
17:00 Indonesien U19 – Skottland U20
18:00 Ukraina – Malta
19:30 Brasilien U20 – Tjeckien U19
20:45 Danmark – Tyskland

Speltips Danmark-Tyskland 6 juni

Vilken underbar träningslandskamp vi får vara med om ikväll när Danmark och Tyskland möts på Brøndby Stadion. Matchen är en mycket viktig förberedelse för båda lagen med tanke på deras kommande VM-kval matcher om bara några dagar. På lördag möter Danmark Kazakstan och Tyskland tar sig an San Marino.

När det gäller kvällens match så blir det intressant att se om danskarna kan ge tyskarna en lika hård match som de brukar göra. Faktum är att den stora världsnationen inom fotboll som Tyskland ändå är brukar ha förtvivlat svårt i mötena med Danmark. Visserligen vann Tyskland deras senaste möte men dessförinnan har man spelat en oavgjord samt blivit tre raka vinster för Danmark. Det visar att det sannerligen inte är lätt att tas med våra nordiska grannar på fotbollsplanen.

5 senaste mötena:

2012-06-17 Danmark-Tyskland 1 : 2 (Fotbolls-EM)
2010-08-11 Danmark-Tyskland 2 : 2 (Träningslandskamp)
2007-03-28 Tyskland-Danmark 0 : 1 (Träningslandskamp)
2000-11-15 Danmark-Tyskland 2 : 1 (Träningslandskamp)
1992-06-26 Danmark-Tyskland 2 : 0 (Fotbolls-EM)

Även om det normalt sett är jämnt när lagen möts så de båda landslagens form helt olika. Under det senaste dryga halvåret har Danmark vunnit en, spelat oavgjort i två samt förlorat två landskamper. Tyskland har under samma period och på lika många matcher vunnit fyra och spelat oavgjort mot Italien. Tyskland har på dessa fem matcher gjort 15 mål och endast släppt in 1. Danmarks målskillnad är istället 7-6 i matcher mot bland annat Rumänien, Polen, Montenegro och Kazakstan.

Tipset: Totalt över 2.5 mål i matchen till oddset 1.80 @bet365.

bet365.com är en av världens största bettingsajter och har mängder av odds och spelmarknader på matcherna. Dessutom lockar det många att som kund kunna både spela live odds och titta på matcherna samtidigt via live stream hos bet365. Ta chansen att få se Danmark-Tyskland Live Stream!

[table id=bet365 /]

Läs om Danmarks herrlandslag i fotboll på wikipedia.