Nu om någon gång ska du i helgen passa på att spela på en spelautomat i Betsafe´s casino. 500 000 gratissnurr ska nämligen vräkas ut bland alla spelare som deltar i helgens stora utlottning.

1 halv miljon gratissnurr

Denna megastora gratissnurr-kampanj som Betsafe kör för tillfället började egentligen redan i måndags. Kampanjen är döpt till ”Sju dagar – Fem grymma spel – 1 miljon gratisspinn”. Men eftersom veckans fyra första vardagar redan avklarats så går jag här in på vad du från och med nu kan vara med att få ta del av. Vi har en halv miljon gratissnurr kvar som Betsafe lovat att lotta ut till oss som spelare under helgen från fredag 9/6 till söndag 11/6.

Chansen större än vanligt

500 000 GratissnurrChansen att vinna gratissnurr ser jag som väldigt mycket större än vad det vanligtvis brukar vara i sådana här utlottningar. Det beror på att Betsafe utlovar ovanligt måna vinnare. Om vi bara ser till helgens grandiosa lotteri så är det ju inte så att det bara är en enda vinnare som står där till slut med en halv miljon gratissnurr. Nej det kommer finnas hela 17 101 slutliga vinnare av gratissnurr när utlottningen är avklarad på måndag.

Fördelningen av gratissnurr i Betsafe’s helgutlottning ser ut som följer:

1 000 gratissnurr till 1 spelare
200 gratissnurr till 100 spelare
100 gratissnurr till 1 000 spelare
50 gratissnurr till 2 000 spelare
20 gratissnurr till 14 000 spelare

Lotter till 500 000 gratissnurr

Häng med nu på helgens gratissnurr-fest vet ja! Inget krångel alls och det är roligt som sjutton också! Förutsättningen är att du vill spela och ha kul och samtidigt vinna en andel av 500 000 gratissnurr genom att samla lotter den 9, 10 och 11 juni. För att få tag i en eller flera lotter till den avslutande utlottningen är det spel på den näringsriktiga och fruktiga spelautomaten Multifruit 81 som gäller. Kanske dra några snurr i pausen i VM-kvalmatchen Sverige – Frankrike under fredagskvällen? Dina intjänade lotter gäller i måndagens dragning.

Spela hem dina gratissnurr så här:
  1. Registrera konto gratis eller logga in på Betsafe om du redan är kund hos dem.
  2. Spela på helgens utvalda spelautomat Multifruit 81 mellan den 5 och 11 juni.
  3. Få en lott till måndagens utlottning av gratissnurr varje gång du omsätter 100 kr i spelet Multifruit 81.
  4. Fortsätt att samla lotter under hela helgen för att öka chansen att vinna en andel av 500 000 gratissnurr!

[table id=22 /]

Multifruit 81 Big Win

Kolla här in en svensk spelare som spelat in sig själv när han vinner lite sköna slantar på automaten Multifruit 81.