Nashville Predators – Pittsburgh Penguins möts i Game 6 kl 02.00 tidig söndagsmorgon 12 juni. Penguins har chans att följa upp traditionen med att säkra Cupen på borta is.

Speltips Predators – Penguins

Penguins studsade tillbaka rejält efter två borta förluster. 3-0 efter första perioden och Pekka Rinne tackade för sig. Det slutade med en 6-0 vinst för Penguins. Utklassning kan man tycka. Trots det blev det lika i skott? 24-24. En minst sagt imponerande effektivitet från Pittsburghs offensiv.

Men nu är det hemmais för Nashville och där har dom ju varit starka. Framför allt har ju Pekka Pinne tagit lite puckar där. Med hemmapubliken i ryggen tror vi att det räcker till ett oavgjort resultat under fulltid, men att det sedan blir vinst för Crosbys Penguins i OT.

Speltips: Oavgjort efter fulltid till oddset 3.95 @se.unibet.com.

Höjda välkomstbonusar

Good luck!

/Stefan G