Idag är det toppmöte i Superettan då Dalkurd FF tar emot Helsingborg hemma. Se matchen via live stream hos CMore genom att antingen köpa en enstaka matchbiljett eller teckna ett månadsabonnemang. Just nu kör CMore en kampanj där du får prova på kanalen i 2 veckor utan bindningstid eller uppsägningstid.

dalkurd helsingborg matchbiljett

Utbudet på spel är skralt under sommaren men det finns trots allt en del att se fram emot. Just nu anser vi att U21 är intressantast och därefter är det viss fokus på Superettan. Det är viktiga poäng som står på spel när Dalkurd tar emot Helsingborg hemma. Lagen ligger tvåa respektive 3:a i Superettan men båda förlorade sina matcher senast.

Vårt speltips

Kollar man statistiken så är båda lagen väldigt målglada. Helsingborg släpper dessutom in en hel del mål. 21 – 16 i målskillnad säger en del för ett topplag. Dalkurd har gjort 19 mål framåt. Eftersom båda lagen förlorade senast så tror vi att man är revanchsugna och ute efter 3 poäng. Det borde leda till offensiva uppställningar hos båda lagen. Dagens speltips i Superettan blir således att båda lagen hittar nätet.

Båda lagen gör mål rekas hos Unibet till oddset 1.70

500% Bonus Unibet

Här kan du läsa mer om hur du ser Superettan via live stream.