Sveriges andra match i U21-EM ska spelas denna måndag 19 juni mot Polen. Matchen sänds i TV på Kanal 5 och Eurosport 1 med matchstart kl. 20:45. Speltipset går i blå-gula färger.

Förtrollande Spelautomater

Sverige – Polen speltips

Det blir ett kortfattat speltips då vi endast har ett par få faktorer som påverkar vårt val av oddsmarknad för den här matchen. Sverige överraskade många genom att spela väldigt jämnt med England i öppningsmatchen. Det blev inga mål men Sverige var klart närmast en vinst sett utifrån de största målchanserna. En missad straff och ett skott i kryssribban kunde lika gärna varit två mål för Sverige och därmed en vinst. Men nu blev det en pinne var inför det fortsatta EM-äventyret som går in i andra spelrundan idag.

Polen förlorade sin första match mot Slovakien med 2-1. I och med det resultatet så leder Slovakien Grupp A före i tur och ordning England, Sverige och Polen. Det har varit mycket snack om den svenske polacken Pawel Cibicki som har dubbla medborgarskap i både Polen och Sverige. Med flera ungdomslandskamper för Polen valde Cibicki att spela för Sverige till slut efter många turer. Enligt honom själv har många tvivlat på hans kapacitet och han vill ikväll väldigt gärna visa vad han går för. Men vid ett eventuellt mål tänker han inte fira nämnvärt av respekt har han sagt.

Högt odds på svensk vinst!

Tipset: Sverige vinner matchen mot Polen. Vi har det bättre laget av de två och det finns en god chans för vinst och 3 poäng idag. Och det passar perfekt att spela på Sverige som segrare i matchen då det enligt oss är ett förvånande högt odds på svensk vinst mot Polen. Spelbolaget Betfair erbjuder hela 2.60 i odds vilket vi såklart hugger på!

[table id=19 /]

Fint erbjudande från LeoVegas

LeoVegas SPORT vill öka spänningen och ger dig mer pengar i vinst än normalt! öppnar du ett konto hos LeoVegas, vilket är gratis att göra, får du100% vinstökning upp till 2000 kr per match på Sveriges gruppmatcher. Denna ökning ligger alltså utöver den vinst du kammar hem på ditt bet. Med andra ord kan det bli riktigt fina slantar om ditt spel går hem! Vi har tidigare informerat om erbjudandet här >>>

Kolla även in Sveriges bästa spelbonusar!