Dagens toppmöte i Confederations Cup 2017 Grupp A: Ryssland – Portugal. Matchstart kl. 17:00 och sänds på SVT. Inget mål från Cristiano Ronaldo i första matchen mot Mexiko. Ska det bli ändring på det ikväll måntro? 

Ryssland – Portugal Speltips 21/6

Det är bara tre omgångar att vinka på för lagen att kvalificera sig från gruppspelet innan semifinalerna tar vid. Det är ju bara åtta mästarlag från världens alla stora cuper för fotbollslandslag som deltar, uppdelade här i två grupper. Det är därför man kan säga att det i den här fotbollsturneringen ska utses vilket landslag som är mästarnas Mästare! Två lag från vardera grupp går vidare direkt till cupens semifinaler.

I första omgången spelade Portugal oavgjort 2-2 med Mexiko samtidigt som Ryssland vann över Nya Zeeland med 2-0. För ovanlighetens skull gjorde inte Cristiano Ronaldo något av Portugals båda mål. Istället var det högermittfältaren Ricardo Quaresma och högerbacken Alves Cedric som stod för målen i Portugals lag. Chicharito och Moreno gjorde Mexikos mål.

Rysslands seger över Nya Zeeland var rätt övertygande om jag får påstå det. Hörnstatistiken vanns med 12-2 och skotten på mål slutade 7-2 till ryssarnas favör. 2-0 till Ryssland får sägas vara ett helt rättvist resultat med tanke på hur spelet såg ut. Men det lär bli helt annorlunda mot Portugal då det är klasskillnad gällande spelarmaterial, kvalitet och kapacitet. Men även en varning utfärdas för ryssarna. Matcherna spelas ju i hemlandet inför egen storpublik.

Bland alla stjärnspelare som kommer finnas på planen när denna viktiga match spelas är Cristiano Ronaldo förstås den allra största stjärnan. Han har haft ett makalöst år såhär långt med både ligaguld och Champions League-guld för Real Madrid nu i våras. Ska det bli en ännu ett guld på kort tid för portugisen? Kommer Ronaldo bara igång med målskyttet som han brukar för Portugal kan det mycket väl bli så. Att Ronaldo gick mållös av planen i senaste matchen tillhör ovanligheterna. Cristiano Ronaldo brukar sällan missa alla sina målchanser i hela två matcher i rad. Därför är det helt rätt läge enligt mig att nu spela på honom som målskytt i kvällens match.

Tipset:

Cristiano Ronaldo gör mål för sitt Portugal i matchen mot Ryssland i Confederations Cup. Oddset för Ronaldo som målskytt ligger just nu på 1.90 @bet365!

Missa inte öppningsbonusen på 100% upp till 1000 kr för nya spelare hos bet365. Sätt exempelvis in 1000 kr så får du 1000 kr ytterligare i bonuspengar från bet365 att spela med.

[table id=bet365 /]

Letar du efter riktigt höga välkomstbonusar har du några här!