Sverige måste vinna mot Slovakien ikväll torsdag 22 juni för att ha en chans att gå vidare till semifinal i U21-EM. Just nu ligger man på tredje plats med 2 poäng. Slovakien har placeringen framför med en poäng mer medan England leder gruppen på 4 poäng.

Matchen sänds i Kanal 5 med avspark klockan 20:45.

Sverige – Slovakien Speltips 22/6

Det är bokstavligt vinna eller försvinna som gäller för Sveriges U21 grabbar i matchen mot Slovakien. Efter två oavgjorda och totalt två inspelade poäng är det inte ens säkert att en seger räcker för avancemang från gruppspelet. Vinner England sin match mot Polen kan inte Sverige bli bättre än tvåa i gruppen vid vinst mot Slovakien. Och då gäller det att Sverige är bäst bland de tre gruppernas tvåor för att kvalificera sig till semifinal.

Slovakien vann mot Polen med 2-1 i sin första match och fick stryk mot England 1-2 nu senast. Sverige spelade som bekant 0-0 mot England i öppningsmatchen och 2-2 mot Polen.

Det blir flera uppmärksammade byten i startuppställningen jämfört med matcherna innan. Så här ser den svenska startelva ut som Håkan Ericson mönstrar mot Slovakien:

Anton Cajtoft, Jönköping Södra
————————-
Linus Wahlqvist, Norrköping
Jacob Une Larsson, Djurgården
Franz Brorsson, Malmö FF
Egzon Binaku, BK Häcken
————————
Kerim Mrabti, Djurgården
Kristoffer Olsson, AIK
Melker Hallberg, Kalmar
Alexander Fransson, Basel
————————
Carlos Strandberg, Club Brügge
Pawel Cibicki, Malmö FF

Speltipset:

I denna avgörande match tror och hoppas jag på svensk vinst. Jag kan inget annat än spela på att Sverige vinner ikväll. Oddset ligger på 2.45 och är spelat hos betfair som har det högsta oddset för en svensk triumf. Även unibet erbjuder i närheten av det oddset, 2.40.

Bonusar och erbjudanden

Unibet erbjuder den bästa välkomstbonusen av de två spelbolagen ovan i procent räknat. Hos unibet får du nämligen 500% bonus vilket betyder att om du sätter in 100 kr på spelkontot så får du ytterligare 500 kr av unibet och alltså totalt 600 kr att spela för!

[table id=unibet500 /]

Är du redan kund hos unibet ska du istället passa på att spela hos betfair för då får du ta del av deras välkomstbonus och därmed spela för mycket mer pengar än du sätter in. Annars hittar du fler höga välkomstbonusar här!

[table id=19 /]

Och du vet väl att du kan spela på Sverige’s matcher med 2000 kronor i vinstökning per match hos LeoVegas!