Spännande avgörande match i U21-EM’s Grupp C när sista gruppspelsmatchen Italien – Tyskland spelas på midsommardagen 24/6 med matchstart kl. 20:45. Eurosport 1 sänder matchen live.

Italien – Tyskland U21 Speltips

Tyskland har allt i sina egna händer. Vid vinst eller oavgjort vinner man gruppen och spelar därmed semifinal. Men tyskarna kan även gå vidare trots en förlust. Just nu leder Tyskland gruppen på 6 poäng före tvåan Tjeckien och Italien på tredje plats, båda 3 poäng efter. Tjeckien spelar samtidigt sin avslutande match mot gruppjumbon Danmark.

5-0 i målskillnad totalt så här långt i de två första matcherna för Tysklands del och ett urstarkt spel både offensivt och defensivt. Det blir verkligen en nöt att knäcka för italienarna om de ska ha en chans på fortsatt spel i detta U21-EM. Det ser med största sannlikhet ut att krävas en storseger för att Italien ska ta sig vidare som antingen gruppetta eller bästa grupptvåa. då ska också andra resultat gå italienarnas väg.

Jag går rakt på sak och tror att Tyskland vinner matchen med en viss reservation. Italien är tvingade att spela riktigt offensivt då man måste vinna med många mål. Ibland kan sådana chanstagningar gå hem någorlunda men oftast inte mot en så stark motståndare som Tyskland. För Tyskland räcker dock oavgjort även om det är riskabelt att spela på för deras del. Nej, de kommer troligen utnyttja alla kontringslägen som uppstår under matchens gång. och i sådana omställningar har tyskarna visat sig vara hyperfarliga. Tyskland bör med andra ord vinna matchen men där jag som sagt reserverar mig för ett oavgjort resultat.

Tipset: Tyskland vinner över Italien i U21-EM och insatsen tillbaka vid ett oavgjort resultat. Odds 1.72 @bet365!

Missa inte öppningsbonusen på 100% upp till 1000 kr för nya spelare hos bet365. Sätt exempelvis in 1000 kr så får du 1000 kr ytterligare i bonuspengar från bet365 att spela med.

[table id=bet365 /]

Letar du efter riktigt höga välkomstbonusar har du några här!