Idag ska de sista rafflande gruppmatcherna i Dam-EM 2017 spelas! Portugal mot England och Skottland mot Spanien kan du antingen se på TV12 eller streama gratis på C More (prova 2 veckor gratis). Och vi har naturligtvis också ett speltips till hands inför avgörandet.

Du måste helt enkelt också kolla på semifinalmatchen Holland – Sverige stream på lördag!

Eftersom EM-matcherna sänds på C More i din mobil, surfplatta och dator är det perfekt när du är på semester och inte har tillgång till rätt tv-kanal eller tv i närheten. Och då det återstår mindre än 2 veckor fram till finalen söndagen den 6 augusti och C More erbjuder just 2 veckor gratis kan du med andra ord titta på resten av matcherna i fotbollsmästerskapet helt gratis . Det finns ingen bindningstid eller uppsägningstid och heller ingen störande reklam under dessa veckor. Båda matcherna har avspark kl. 20:45.

Dam-EM matcher Torsdag 27 juli:

20:45 Portugal – England
20:45 Skottland – Spanien

Portugal – England Speltips

Rent teoretiskt har alla lagen fortfarande chansen att ta sig vidare till kvartsfinal. Förutsättningarna är att två lag går vidare från grupp D när nu de sista två matcherna ska spelas ikväll. England har definitivt kopplat greppet om den ena kvartsfinalbiljetten men och borde verkligen inte kunna förlora med 9 mål mot Portugal. Samtidigt ska då Spanien besegra Skottland vilket i och för sig troligtvis också kommer att ske. Men England får vi anse som klara för kvartsfinal.

Den andra biljetten då. Ja det står i praktiken mellan Spanien och Portugal. Spanien har i nuläget bättre målskillnad och möter ikväll slagpåsen Skottland. Så det lutar starkt åt att det bli just Spanien som följer England till kvartsfinalerna. Men man ska aldrig säga aldrig. Vi vet inte hur England, som ju i praktiken är klara, kommer att formera sina styrkor inför mötet med Portugal. Man kanske väljer att vila många spelare inför kommande kvartsfinal då man har råd att förlora med ganska stor marginal om det vill sig åt det hållet. Portugal har inget att förlora och kommer säkert köra på för fullt framåt från start. Ingen räknar nog med annat än att spanjorskorna tar 3 poäng mot skottskorna och dessutom troligen med ett par måls marginal.

Tabellställning Grupp D

(Målskillnad och poäng)

  1. England 8:0, 6p
  2. Spanien 2:2, 3p
  3. Portugal 2:3 3p
  4. Skottland 1:8, 0p
Speltipset Portugal – England

Vi tror på en svängig och fartfylld match då Portugal är tvingat att ösa på framåt medan England kommer få många gyllene chanser att vända spelet med snabba kontringar. Det blir över 2,5 mål i matchen vars odds ligger på 1.55 @ComeOn!

Få 400 kr + Tur-kallingar!

ComeOn erbjuder nya kunder som registrerar sig (gratis) en mäkta fin välkomstbonus på 400% vilket innebär att om du sätter in 100 kr på spelkontot så får du 400 kr ytterligare av spelbolaget att spela för. Dessutom får du just nu ett par TUR-KALLINGAR!

Tur-kallingar

Spana också in årets hetaste casino bonus 2017!

Läs mer om Live stream!