Tungviktsmöte tillika toppmöte i Allsvenskan idag när tabelltrean Djurgårdens IF tar emot serieledarna Malmö FF kl. 19:00 denna måndagkväll 7 augusti.

Speltips Djurgårdens IF – Malmö FF

Allsvenska matchomgångarna har nyligen vänt och det är nu dags för hemmalaget att försöka få revansch för 3-2 förlusten mot Malmö den 24:e april. Där och då avgjorde Yoshimar Yotun för sitt Malmö FF i den 86:e minuten.

Båda lagen är i finfin form. Bortalaget Malmö gästar Tele2 Arena med sex vinster och en avgjord i bagaget på sju matcher. Hemmalaget har planerat att ta sin tredje raka vinst ikväll efter segrar mot Östersund och Eskilstuna.

Det har visat sig ofta bli mål åt båda hållen när dessa lag spelar match vilket säkerligen har att göra med deras offensiva speltaktik som grund. I och med detta kommer vi förhoppningsvis få se en spännande och underhållande fotboll denna afton.

Tipset: Båda lagen gör mål (BLGM) till oddset 1.61 @ComeOn!

Få 400 kr + Frank Dandy Tur-Kallingar

För tillfället erbjuder ComeOn en kampanj där du får ett par Tur-kallingar av modemärket Frank Dandy. Kallingarna finns för både tjejer och killar samt dessutom en fantastisk välkomstbonus där du får 400 kr att använda i deras casino eller på odds. Varför inte spela live odds på Djurgårdens IF – Malmö FF under matchens gång?

Det enda du behöver göra för att få tur-kallingarna och 400 kr i spelbonus är att sätta in 100 kr på spelkontot vid registreringen och sedan välja vilken modell och storlek på kalsongerna så skickas kallingarna hem till dig inom ett par veckor!

Friidrotts-VM Live Stream

Följ de svenska friidrottarna på Friidrotts-VM 2017 via live streaming!