FC Barcelona möter idag det brasilianska laget Chapecoense Sc i årliga Joan Gamper Trophy som spelas till minne av grundaren av fotbollsklubben FC Barcelona. Det mest spännande med den här matchen är egentligen att Barca brukar presentera säsongens trupp på just den här vänskapsmatchen varje år. Allt ser du dessutom i direktsändning eftersom du som är kund hos bet365 kan både spela live odds samt titta på matchen via live stream. Matchen startar klockan 19:30 ikväll måndag 7 augusti.

Se matchen här –>

Sommarens övergångar

Oavsett om kvällens match mellan FC Barcelona – Chapecoense är av en mer underhållande karaktär så kan den bjuda på en del spännande ingredienser. I alla fall om du är ett Barca-fan! Jag nämnde tidigare presentationen av truppen och därtill kommer faktum att det nu inte är långt kvar till ligastarten i La Liga 2017/2018. Söndagen den 20 augusti är det dags för La Liga omgång nummer 1 och FC Barcelona möter i premiären Real Betis. Så matchen ikväll är viktig ur synpunkten som träningsmatch inför stundande allvar.

Hetaste övergången denna sommar för Barca är tyvärr inte ett nytillskott utan tvärtom övergången av Neymar Jr till PSG. Här är sommarens alla övergångar hittills i FC Barcelona.

Till FC Barcelona:

17/07/13 Nélson Semedo – Från SL Benfica till FC Barcelona, Övergång.
17/06/30 Gerard Deulofeu – Från Everton FC till FC Barcelona, Övergång.
17/06/15 Marlon – Från Fluminense FC till FC Barcelona, Övergång.

Från FC Barcelona:

17/08/03 Neymar – Från FC Barcelona till Paris Saint-Germain, Övergång.
17/07/17 Jordi Masip – Från FC Barcelona till Real Valladolid, Bosman.
17/07/07 Jeremy Mathieu – Från FC Barcelona till Sporting CP, Bosman.
17/06/30 Cristian Tello – Från FC Barcelona till Real Betis, Övergång.

FC Barcelona – Chapecoense Sc Speltips

Dagens motståndare Chapecoense Sc håller till i bottenstriden av den brasilianska högsta ligan. Just nu ligger man precis ovanför nedflyttningsstrecket efter sjutton spelade omgångar. Barcelona som vunnit Joan Gamper Trophy 38 gånger av 51 matcher är naturligtvis favorit att vinna även i år. Förra året slog man Sampdoria med 3-2.

Tipset: FC Barcelona gör fler än 3.5 mål i matchen. Odds 1.66 @bet365!

[table id=”bet365″/]

Vill du ha ett par TUR-KALLINGAR?

Friidrotts-VM Live Stream